2777
2789

یه کیس دیگه هم یادمه دختره فکر کنم ۳۰ بود 

شوهرش خیلییی پولداره نمایشگاه ماشین خارجی تو کیش داره خونه ای که الان توش ساکنن از این هتل اپارتمان هاست که همه چی تو ساختمون دارن و هدیه تولد پارسالش شوهرش براش یه خونه تو امارات گرفت و … درصورتیکه دختره زن بابا داشت از خونه فرار کرده بود نه خونه داشت نه خانواده درست حسابی

البته خیلی خوشگل و خوش هیکله

مرده هم عیبش اینه که قبلا یه بار طلاق گرفته بوده و یه دختر داره از ازدواج قبلیش ولی دختره انگار خیلی با بچه ی شوهرش رابطه ی خوبی داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم ۲۶ سالگی با یه پسر پرستیژ بالا و باکلاس ازدواج کردم خودمون هم با خانواده همسرم یکسانیم البته تن ...

شغلشون چیه

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
آره دختره واقعا بدقیافه و عصبی و بداخلاق ۳۱ سالش بودپولدارترین و خفن ترین پسر فامیل گرفتش عروسیش در ...

آخی عزیزم تو که ازدل اون دختر خبرنداری چی بهش گذشته که بداخلاق به نظر میامد

شغلشون چیه

روانشناس و مترجم مقاله و کتاب

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤