2777
2789
عنوان

کدوم لحظه بود که حس کردی زندگیت متحول شده🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 23 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ورزشدرسمم امسال کنکور دادم فرهنگیان قبول نشدم مجبورم کردن پشت واستمرشته مدیریت بازرگانی قبول شدم نذا ...

قرار بود مدال اور بشی؟ خب اگه دوست داری همینو ادانه بده چون علاقه داری 

قرار نیست تهش به یه هدفی برسی که

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
یعنی چی ؟ اجبار بود؟

بله اجبار‌بود

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

قرار بود مدال اور بشی؟ خب اگه دوست داری همینو ادانه بده چون علاقه داری قرار نیست تهش به یه هدفی برسی ...

آینده خیلی خوبی داشتم اگ ادامه میدادم

نمیذارن برم باشگاه تو خونه زندانیم کردن رسما😐💔

لایک نکن عزیز😂😐
بله اجبار‌بود

الان نمیتونی ادامه بدی؟ 

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
آینده خیلی خوبی داشتم اگ ادامه میدادمنمیذارن برم باشگاه تو خونه زندانیم کردن رسما😐💔

اره اگه خودت دوست داری که صددر صد اینده خوبی داره 

منظورم اینه که نباید انتظار نتیجه ای رو داشته باشن که اگه نشد دیگه نتونی بری

الان نمیتونی ادامه بدی؟

نه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت