2777
2789
همه بخاطر منفعتشون میخوان غیر پدر ومادر

دقیقا 

حال بهم زن شدن واقعا 

گاه گاهی پیک های  لطف را باید  شمرد 

بی حساب از باده احساس بخشیدن خطاست 

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی پریودم 

یا وقتی سرم تو کار خودمه یکی بهم گیر بده

امروز که داداشمو پاره کردم خیلیییییی رفت تو مخم الآنم قهریم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

کسی راه حلی ندارهدلم برای اطرافیانم میسوزه ،بابد بااخلاق سگی من بسازن

خودت داغون می کنی این مدلی ،دمنوش اسطو خودوس بخور ،ذکر بگو ،نماز بخون ،تمرین صبر و بی خیالی کن ،مثلا عصبانی شدی با خودت عهد کن اول یه لیوان آب بخوری بعد جواب بدی(البته اینو استادم گفت واسع من نتیجه نداد اول رفتم یه لیوان آب خوردم بعد برگشتم طرف رو چنان شستم که هنوز خشک نشده 😓😂

نماز میخونم،ابم میخورم ولی مثل تو پرتر برمیگردم به دعوا وبحث ادامه میدم

شاید مقصر اطرافیان هستن،من حتی از دکتر اعصاب پرسیدم گفت مقصر اطرافیان هستند که اعصابت رو بهم ریختن بیارشون باهاشون صحبت کنم ولی نرفتن

شاید مقصر اطرافیان هستن،من حتی از دکتر اعصاب پرسیدم گفت مقصر اطرافیان هستند که اعصابت رو بهم ریختن ب ...

اخه من وقتی قاطی میکنم دوست واشنا و فامیل و...حالیم نیس سریع پاچه طرف میگیرم.البته اونا هم مقصرن ولی من دوست دارم ریلکس تر باشم نمیتونم

اخه من وقتی قاطی میکنم دوست واشنا و فامیل و...حالیم نیس سریع پاچه طرف میگیرم.البته اونا هم مقصرن ولی ...

یه زمانی زیادی ریلکس بودم همه عقده هاشون سر کن خالی کردن بعد این طوری شدم ،البته با همه عصبی برخورد نمی کنم فقط با کسی که سوء‌ استفاده یا بی احترامی کنه