2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو این ایام چرا همه میخوان مردا رو بزنن

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
چیکار کرده؟

خیلی اذیتم کرده اوایل ازدواج حسابی محدودم میکرد مجبورم میکردچادرسرم کنم کتکم میزد سرچادرسر کردن به پدرمادرم فحش میداد کلی کارای دیگه درسته الان یکم بهترشده ودیگه به پوششم گیر نمیده کتکم نمیزنه ولی خب بازهم دلم باهاش صاف نیست اگه قدرتش داشتم اونقدر میزدم که خون بالابیاره

عوج عوح😂😂😂حاجی این چی بود

این بهترین راه انتقامه 😂نهایت میگه چرا ؟جواب میدی خاک توسرت اومدم اسید رو بریزم جرمگیری کنم ریخته بودم آفتابه مرررررد مگه کوربودی اسیدتوشه😂

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

حس الان من نسبت به اون پسره واییییی اره برقی بیای و اول از انگشت کوچیکش شروع کنی با ارامش تیکه تیکه اش کنی 

اخی تیکه تیکه های عشقم 😍😤😤😤😤

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁