2777
2789
عنوان

سوال در مورد اجاره خونه

85 بازدید | 14 پست

سلام. 

مشکلی پیش اومده که راهنمایی میخواستم.

ما در حال حاضر مستاجر هستیم ولی از شرایط این خونه راضی نیستیم.

با همسایه ها مشکل داریم. سروصدا دارن و مش.روب میخورن و مس.تن کلا تو حال خودشون نیستن.

همسایه سایقمون خیلی به گربه ها علاقه داشن بهشون غذا میدادن و کل گربه های کوجه و خیابون رو توی حیاط جمع کرده بودن.که پدرو مادر من خیلی از گربه بدشون میاد. حتی دوبار گربه توی باغچه م.رد. با اینکه ایشون از اینجا رفتن که البته دخترشون توی واحد بالایی هست. گربه ها موندن همینجا و ما از دستشون آسایش نداریم.

از بحث همسایه که بگذریم خونه خیلی قدیمه و خرابی خیلی زیاد داره. مثل نم سقف زنگ زدگی و... که همین چندروز پیش در کابینت کنده شد. حالا مالک بعد از کلی چونه زدن کابینتو سفارش داده که کلا عوض بشه. ولی کلا خونه خیلی قدیمی و خرابه.

حالا یک خونه پیدا کردیم که خیلی شرایطش مناسبه و میتونیم قرارداد بنویسیم. ولی اینجا موعد قراردادمون تا شهریوره.

با مالک تماس گرفتیم گفت تا موعد قرارداد صبر کنیم چون نمی تونن پول پیش رو پرداخت کنن. ولی درواقع پیچوندنمون. چون میتونن. و میخوان بیوفته اونور سال که گرونتر اجاره بدن.

ما هم دیگه نمیتونیم این شرایطو تحمل کنیم هم اون خونه رو از دست میدیم. نمی خوایم میونمون با مالک هم بهم بخوره چون آدم بدی نیستن. و ماهم اصلا حوصله شکایت نداریم.

میتونیم حتی اگر پول پیش رو بهمون ندادنم. اونجارو اجاره کنیم ولی هم پولمون بی ارزش میشه هم اجاره باید بدیم. و تحویلش سخته.

باید توافقی انجام بشه.

شرایط پیچیده شده.

شما راه حلی دارید؟

ممنونم.⚘⚘🌹🌹

خودتون کسی رو پیدا کنید که دنبال خونه س تا موعود قرار داد بعدی تون خونه رو اجاره کنه 

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امان از همسایه بد 

خرابی خونه و همه مشکلاتش یه جا همسایه نااهل و مزاحم یه جا

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
امان از همسایه بد خرابی خونه و همه مشکلاتش یه جا همسایه نااهل و مزاحم یه جا

اره واقعا

تا ساعت ۲ نصفه شب مهمونی دارن که مس.تن و همش پرتو پرت و فو.ش مبدن به هم صداشونم کل ساختمونو برداشته.

اخه این خونه رو کسی اجاره نمیکنه.بعدشم ما عجله داریم.

اونجارو بگیرین و قرارداد ببندید تا کسی رو پیدا میکنید خونه رو بگیره 

آگهی کن توی دیوار یا به املاکی آشنا بسپار

فسخ قرارداد کنید هزینه بنگاه کلا میشه باشما   جای دیگه ای رو اجاره کنید ولی کلید تحویل مالک ندین    هر زمان پول رهن رو داد کلید تحویل بدید

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
واییی مرسی اگر بشه که واقعا ممنوتون میشم.

در صورتی که فسخ قرارداد کنید بعد از فسخ اجاره به مالک تعلق نمیگیره حتی اگه یک سال بعد پول شمارو بده  جهت محکم کاری وقتی کلید رو بدید که پولتون رو داده باشه حتی چک هم قبول نکنید

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
در صورتی که فسخ قرارداد کنید بعد از فسخ اجاره به مالک تعلق نمیگیره حتی اگه یک سال بعد پول شمارو بده ...

آخه مشکلشون پول نیست بهانست. میخوان ما تا بعد عید باشیم. که اجاره میره بالا اونموقع اجاره بدن.

ماهم نمیخوایم میونه رو بهم بزنیم.