2777
2789
عنوان

کسایی که دوستیشون به ازدواج ختم شده بیاید سوال خصوصی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2542 بازدید | 132 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما ازدواج دوممون بود اما در حد بغل و چیزای معمول.

نه این که بگم مخالف عقایدم بود نه اما نه من راضی بودم نه همسرم چون نمی خواستیم احساسات جلوی منطقمون رو بگیره و عقیده مون این بود رابطه وابستگی میاره و باعث شاید بشه چشم روی حقیقت وجودی هم ببندیم.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

بچه های گلماین نظرات شما هم یکم برام عجیبهمن خودم همین عقیده رو داشتمکه نه دست نمیدمنه دوست نمیشمنمی ...

من نمیتونم به کسی اعتماد کنم 

پسری که دوست داره میاد خواستگاریت ۶ ماه نیازشو کنترل میکنه تورو خوب میشناسه و بعد جدی میشه نه اینکه چند سال باهم دوست بمونید بعد همش بخواد فراتر پیش بره ایا بمونه ایا بره ایا بیاد خواستگاری یا نه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

من الان با پسری نیستم ولی ترجیحم اینه که اگه پسری رو پسندیدم به عنوان همسر قبل ازدواج باهاش رابطه داشته باشم 

البته من قصد مهاجرت دارم و قطعا فرهنگی که من دارم و فرهنگی که محیط زندگی اینده م داره متفاوته 

عزیزم تو مخاطبش نیستیداره توضیح میده بنده خدازیر بیستی لابذ انقدر حرفای قشنگ قشنگ میزنی

متوجه شدم

چطور مگه😂

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

دستمم تا حالا نگرفته

ولی بغل از روی کلی لباس به صورت نصفه و نیمه داشتیم 🥲

در حسرت یه اغوش و یه بوسه

دعا کنین کارای عقدمون جفت و جور شه

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜 دخترک عاشق پیشه ♥️ متعهد 👩🏻‍❤️‍👨🏽

یعنی چی برا چی دوسش داریخب عاشق شدم😂

عاشقی یعنی چی ؟

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
من نمیتونم به کسی اعتماد کنم پسری که دوست داره میاد خواستگاریت ۶ ماه نیازشو کنترل میکنه تورو خوب میش ...

همیشه اینطور نیست خب 

من و همسرم شیش ماه خیلی کم بود برامون ، برای شناخت

واقعا هم کمه حقیقتا.

دو سال باهم بودیم اصلا هم از خط قرمز ها عبور نکردیم.

آدم یا باید سنتی ازدواج کنه ، یا مدرن.

اون شیش ماه کاملا فرمالیته است برای شناخت.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من نمیتونم به کسی اعتماد کنم پسری که دوست داره میاد خواستگاریت ۶ ماه نیازشو کنترل میکنه تورو خوب میش ...

اول بگو چند سالته

مثلا تو بیست سالگی دوست بشی چجوری میخوای پسر ۲۰ ساله رو مجبور کنی بیاد بگیرتت