2777
2789

کافیه یه بار ترش رویی کنی تا روزها قهر میکنن با آدم ، چرا چون از خون هم نیستیم که ولی پدر مادر آدم اینطوری نیستن هرچقدر هم بهشون بی محلی باهاشون بد حرف بزنی ولی آخر سر خودت برمیگردی تو آغوششون مشکلی داشته باشی اول از همه اونا به دادت میرسن ، میدونی مامانم هستا کلی هم سختی کشیده بخاطر ما تنهایی بزرگمون کرده ولی حق همه ما این بود که بابا کنارمون باشه از من از داداشم از مامانم حمایت کنه ، ما هرچقدر هم قوی باشیم آخر به یه پدر احتیاج داشتیم که مثل کوه پشتمون باشه ، الان داداشم تو سن بدیه به پدر احتیاج داشت که راه و چاه زندگی رو نشونش بده حواسش بهش باشه 

بابا چرا سرافکنده مون کردی ؟ چرا ما رو نخواستی؟ چرا خانواده تو به اون مواد کوفتی ترجیح دادی ؟ 

ای کاش مرده بود و میگفتم یه پدری داشتم عزتمند زندگی کرد و داشتنش رو تجربه کردم و به خوبی از دستش دادم ولی نه که بگم پدرم معتاد بود و معلوم نیست تو کدوم گوشه کناری افتاده تو چه روزیه 

ای کاش ما رو یکم دوست میداشتی ، اون وقت مامانم آواره نمیشد مسولیت دوتا بچه رو به دوش نمی‌کشید به سختی زندگی نمی‌کرد منو داداشم بابا داشتیم ، وقتی تو مدرسه بچه ها با ذوق می‌دویدن بغل باباشون ما با حسرت بهشون نگاه نمی‌کردیم،  ای کاش میدونستیم بابا داشتن یعنی چی 😭ما هیچوقت نفهمیدیم بابا یعنی چی بابا داشتن چه حسیه اصلا نفهمیدیم اصلا 

هر سال روز پدر این حس بد بیشتر میشه تو وجودم مخصوصا الان که ازدواج کردم 

ما میتونستیم یه خانواده معمولی باشیم ولی نشد 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تا حالا هیچ خانواده بدون رنجی رو ندیدمفقط نوع رنج ها متفاوته

این همه رنج تو یه خانواده عادی نیست 

من فقط یه خانواده معمولی میخواستم مثل همه خانواده ها 

یه خونه پدری میخواستم که همیشه درش به روم باز باشه 

وقتی همه دور و اطرافیانم تو به روز خاص دور پدر مادر و خانواده شون جمع میشدن من تنها تو خونه نمی موندم 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
این همه رنج تو یه خانواده عادی نیست من فقط یه خانواده معمولی میخواستم مثل همه خانواده ها یه خونه پدر ...

وواقعا سخت گذشته بهت 

من پدر داشتم ولی خب پدرم عصبی و پرخاشگر 

آرامش تو خونه مون نبود 

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :)