ونلوپی_شونم مدیر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 876 عنوان دخترای 19 تا 20 ساله سایت | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 38 پست حاضری بزنید ببینم چندتاییمو دو تا از مهم ترین هدف هاو ارزوهاتونو بگینباعشق میخونم خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل دیروز | 22:58 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ونلوپی_شونم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 876 یه ذره از زحمتای بابامو جبران کنم🥺💚🌱 چقد قشنگگگگاز ارزوهای منم هست خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل
sahel_ساحل عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 333 چقد قشنگگگگاز ارزوهای منم هست آرزوم بود شد هدفم🥲🤝🏻 تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙
یک_عدد_کنکوری_هستم عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 578 عای اره دقیقا۳ساله پشت کنکور موندم به خاطر رشته پزشکی😵💫🤕 منم.. خستم دیگ بقرآن
ونلوپی_شونم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 876 Hi😄بهش برسم فرهنگیان قبول شم فرهنگیانو خیلی هستمممممممم خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل
7_1_fatemeh عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 4836 فرهنگیانو خیلی هستمممممممم ان شالله هردومون بهش برسیم خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱
ونلوپی_شونم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 876 فرهنگیان قبول شم فرهنگیان خیلی دوسش دارممممنم از ارزوهامه خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل
pashiw عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 243 منم.. خستم دیگ بقرآن بعد من چیزی کم ندارم واقعاازمون و کلاس و ... همه چی هستمن احمق اگه رلمو کنار بزارم مطمعنم قبول میشمخدااااا😑😑😑
یک_عدد_کنکوری_هستم عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 578 بعد من چیزی کم ندارم واقعاازمون و کلاس و ... همه چی هستمن احمق اگه رلمو کنار بزارم مطمعنم قبول میشمخ ... منم رل دارم عررررر😂نمیشه کنار گذاشت اقا
ونلوپی_شونم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 876 دانشگاه دانشگاه دانشگاه خدایا این سد کنکور رو بردار لطفا اه الهی همگی چند ماه دیگ بیایم اینجا اعلام کنیم ک رشته ی مورد علاقمون رو قبول شدم و شادیمونو با بقیه تقسیم کنیم خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل
مهرانا123 عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 65 بهش برسم رقیب عشقیمو شکست بدم دانشگاه هم که خداروشکر قبول شدم
نگین_مقدم عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 1 ازدواج خوبموفقیت کاری خیلی زیاد با پول زیاد میخوام برم یه شرکت خوب کار کننم
یک_عدد_کنکوری_هستم عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 578 الهی همگی چند ماه دیگ بیایم اینجا اعلام کنیم ک رشته ی مورد علاقمون رو قبول شدم و شادیمونو با بقیه تق ... ایشالا ایشالا ایشالا
pashiw عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 243 منم رل دارم عررررر😂نمیشه کنار گذاشت اقا فک کنم یا باید کنکور رو کنار بزاریم یا رلو😐😐ولا من که هنوز ندیدم کسی با رل داشتن ک این حرفا پزشکی قبول شه🤑
ونلوپی_شونم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 876 سلام علیکم 😍چون گفتی با عشق میخونی اولی قبولی در رشته مورد علاقمدومی رسیدن به هدف غیر درسیم سومی از ... چقدر قشنگگگ و چقد هدفات خوبن و پر از حس خوبامیدوارم هممون چندماه دیگ بیایم خبر قبول شدنمون توی رشته مورد علاقمون رو اینجا اعلام کنیم و با بقیه شادیمونو تقسیم کنیم خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل