2777
2789

یکماه کار کردم به خاطر سختی زیاد کار اومدم بیرون بعد یکماه همش دشت دست میکنه پولم رو بده و لج کرده بخوام برم اداره کار بیمه هم نداشتم فقط پیامک ها هست که راجبه زمان حقوق صحبت شده میشه با همین شکایت کرد ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره میش دوربینارو چک میکنن تازه باید از روز اول بیمت میکرده خودش جریمه داره

آخه همش میگه دوربین ها قطع گویا با پرسنل قبلی هم به مشکل خوردم همینو گفتن که دوربین فیلم هاش پاک شده 

آخه همش میگه دوربین ها قطع گویا با پرسنل قبلی هم به مشکل خوردم همینو گفتن که دوربین فیلم هاش پاک شده

تو شکایت کن بگو با همه همین کارو میکن در باغ سبز نشون میده قرار داد نمیبنده بیمه نمیکن وقتیم میگی نمیام حقوق نمیده با چند نفر اینکارو کرده کدوم شرکت بود

واقعا نمی‌دونم چیکار کنم با خودم میگم این یک هفته هم صبر کنم و بعد برم شکایت

کسی شاهد بوده یه ماه رفتی و ساعت کاری پر کردی؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری