2777
2789
عنوان

با این شرایط بچه دوم میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 34 پست
میشه دلیلم بگی

از کارت میوفتی 

بچه اول بی قراری میکنه

اوضاع مالیتون یکم بد میشه بخاطر خرجای بچه 

بازم شب بیداری و سختی

توجه کمتر روی بچه اول

اینکه علاقه مند هستین به بچه اما دلیل خوبیه 

.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الانم میتونیم خونه بخریم اما توقعمون بالاست حقیقتا

خب پس توقعتون کم کنید و خونه رو بخرین بعدا عوض کنید بهترش بخرین 

الکی پول ب اجاره ندین ...

خونه بخری میشه فکر دومی باشه

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم ۳۳ وضع مالی متوسط خونا و ماشین داریم البته شهرستان هستیم ولی درآمدمدن زیاد نیست و خودم کار میکنم ...

من زیاد مشکل مالی ندارم. به حرف بچمم کار ندارم که بگه خواهربرادر میخوام یا نه‌. میترسم بیارم بعدا پشیمون بشم

از کارت میوفتی بچه اول بی قراری میکنهاوضاع مالیتون یکم بد میشه بخاطر خرجای بچه بازم شب بیداری و سختی ...

اگه از کارم کلا بیرون بیام هم مشکلی نیست چون درآمد شوهرم نسبتا خوبه. الانم دانشجوی دکتراست مدرکشو بگیره بازم ارتقا پیدا میکنه

دلیلشم بگید لطفا

کیفیت نباید فدای کمیت بشه یک بچه تحویل جامعه بدی با سلامت جسمی و روانی و مالی خیلی بهتره و از اون طرف به خاطر وضع مالی همسر شما ۴۰ سالو حتما داره و طی این سال ها نتونسته خونه بخره خودتون دیگ بهتر میدونید چه میزان هزینه کرایه خونه و رهن میکنید و اوضاع هرسال بدتر میشه 

بچه با چه امیدی با تضمین چه آینده ای میتونید خواسته های همزمان دوتا بچرو برآورده کنید طوری ک حسرت به دل نباشن و فقط مالی نیست مهم تر از همه میخوای یک بچه دیگ بیاری تو کشوری ک نه آب داره نه برق نه هوا نه گاز 

کسی ک بخواد بچه بیاره فقط ۹ ماه آیندرو ک نباید ببینه باید ۲۰ سال آینده اون بچرو پیشبینی کنه تضمین کنه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
اگه از کارم کلا بیرون بیام هم مشکلی نیست چون درآمد شوهرم نسبتا خوبه. الانم دانشجوی دکتراست مدرکشو بگ ...

خب با این اوصاف قشنگ فکراتون رو بکنید اختلاف سنی بچه ها کمتر باشه صیمیمی تر هم میشن در حد ۳ سال

.