2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری

بالاتر توصیح دادم

فقط اینکه حتما باید شکم کار کنه ،وگرنه تاثیر نمیزاره .هر دو دوره یه دوره استراحت ،دوباره مصرف شروع بشه.

رویای من دنیای من خورشیدی در شب تارم، ای عشق من ای خوب من در دل مهری به تو دارم،ای مرهم بر قلبم ای درد و درمانم ای ابر و ای باران ای جان جانانم عشقم هستی عمرم هستی در قلب من جاودانی بر چشمانت برقی داری هوش از سر من میپرانی عشق آمد دست و دلم رفت عشق آمد عادت غم رفت در جانم هرچه بگی شد تا دلم با تو یکی شدعشق آمد دست و دلم رفت عشق آمد عادت غم رفت در جانم هرچه بگی شد 💞🌹🍃.

از داروخانه بخام بگیرم اصله یا ممکنه فیک باشه

دارو خانه که نداره و یه جورایی غیر قانونیه

از عطاری معتبر باید تهیه کنی

رویای من دنیای من خورشیدی در شب تارم، ای عشق من ای خوب من در دل مهری به تو دارم،ای مرهم بر قلبم ای درد و درمانم ای ابر و ای باران ای جان جانانم عشقم هستی عمرم هستی در قلب من جاودانی بر چشمانت برقی داری هوش از سر من میپرانی عشق آمد دست و دلم رفت عشق آمد عادت غم رفت در جانم هرچه بگی شد تا دلم با تو یکی شدعشق آمد دست و دلم رفت عشق آمد عادت غم رفت در جانم هرچه بگی شد 💞🌹🍃.