2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر قد

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 34 پست
۸ سانت به حرف کمه ولی به قول مامانم ۲سانت هم روی قد زیاده! ۸ سانت که خیلی کوتاه تر از شماست یعنی ت ...

تا گوش یه کم بالاتر همین حدودا چون نمیخواستم بخوره تو ذوقش در مورد قد بعد عقد چیزی نگفتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا گوش یه کم بالاتر همین حدودا چون نمیخواستم بخوره تو ذوقش در مورد قد بعد عقد چیزی نگفتم

اوکی گلم  دیگه تصمیم با خودته  یادمه ۱ساله پیشم یکی تامیک همینطور میزد  اون انگار همقد بود نمیدونم   یکی هم اصلا بادقیافه شوهر عقدیش کنار نمی اومد  فقط اینو میدونم اگه مثلا کم و کاستی از قیانفه یا قد باشه  شوهر باید تو موارد دیگه خیلی جبران کنه و تا کمی بذاره آدم قیافه و قدش براش بولد میشه و اصلا تازه بدش میاد و تازه یادش میفته از اون قیافه و قد واقعا خوشش نمی اومده! متوجهی چی میگم؟

مثلا منم شوهرم از قیافه و قدش خوشم نمیاد ۷سانتی بلندتره ولی در کل کوتاهه  قیافشم من خوشم نمیاد وقتی ریش هم در میاره که کلا میشه شبیه افغانیها  اصلا مردونه هم نیست  مثلا دلخوش به شغل و اخلاق و ایناشم  یهو تا بداخلاق بشه یا هر چی میگم اههه یه دلخوشی داشتیم که اونم نداریم  اخلاقشو قیافشم که گوه 

نمیدونم میشه مگه ؟

اره چرا نمیشه یه سری از دارو ها هستن وقتی که تزریق میکنند باعث میشه که صفحات رشد که بسته شدن از حالت استخوانی دوباره به غضروفی تبدیل بشن و بعد دارو محرک رشد تزریق میکنن و تمرینات ورزشی و رژیم غذایی میدن تا مجددا قد بکشه 

ولی فکر کنم هزینش بالا باشه ولی دوباره خودتون پرس و جو کنید فکر کنم باید پیش پزشک غدد برید