2777
2789
عنوان

تا میام حرف بزنم میگه دهنتو ببند گوهخوری نکن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1608 بازدید | 75 پست
خب چی بگم اینطور مواقع یا چیکار کنم

من باشم اخمامو بهم میکشم و میگم درست حرف بزن مشخصه گوه دونی بزرگ شدی که اینقد گوه گوه میکنی     هرچی ام بعدش بگه جوابشو میدم که دیگه جرات نکنه غرور بچشو له کنه.    پدره که پدره حق نداره هر کار دلش خواست بکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لعنت به پدرایی که با دخترای طفل معصوم اینجوری میکنن

من خودمم زخم خوردم 

نه اینشکلی  ولی بابام نمیذاش جیک بزنیم انقدر برچ زهر مار بود میترسیدیم ازش

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
حتما اعصابش از جای دیگه خرده سر تو خالی میکنه

خب چرا فقط سره من؟

من حتی باهاش صحبتم نمیکنم که هی اینو میگه

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..
من باشم اخمامو بهم میکشم و میگم درست حرف بزن مشخصه گوه دونی بزرگ شدی که اینقد گوه گوه میکنی هرچی ...

دقیییقا منم میگم باید جواب بده اینکه اسی سکوت میکنه باعث میشه پدرشون هرچی بخاد بگه

#ﻏﻣﮔﻳﻧ ﺗﺭ اﺯ اﻭﻧﻣ ﻛﻫ ﮔﺭﻳﻣ ﺑﮔﻳﺭﻫ

چرا اینجوریه همش همینجوری باهات رفتار می‌کنه دوست نداره ینی؟ 

من ی پسره غریبه ای ک ازش خوشم میومد اون انگار نه ولی هی هرچی میشد مبگف بگو گوخوردم حرصم گرفته ازشا جواب اصلا نمی‌داد کدام میگف فیلم لختی بفرس باهام حرفم نمیزد آخری گف بیا هماهنگ کنم بیام برا رابطه ک چند دقیقه زوری باهاش حرف زدم میگف زیاد حرف زدیا بگو گوخوردم 

..چرا اینجوری میکرد هنوز نفهمیدم دلیل رفتاراشو 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
خب همینو بپرس ازش

یبار پرسیدم بازم جوابش همین بود

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..