2777
2789
هردوشون بالای ۱۰سالن

عزیزم بچه هات اگه بخوان پیشت بمونن هیش کی نمی تونه جلوشون وبگیره حتی باباش من همسره ثابق به خاطره این که مثلا می خواست ازطلاق منصرف شم گفت بچه روازت می گیرم منم گفتم بیاهمین الان ببر نیایی خودم باآژانس می فرستم چون می دونستم عرضه نگهداری نداره گفتم برگشت گفت نه نگه دار هفت سالگی می برم گفتم نمی تونم بچه بزرگ کنم آماده تحویلت بدم الان ببر گفت بچه به مادر احتیاج داره بمونه پیش خودت دخترم اون حرفمو شنیده بود موقع گفتن داشت مثل ابر بهار گریه می کرد که من بابارونمی خوام تورومی خوام مامان اون موقع قلبم داشت وایمیستاد به خاطره این که دخترم فک کرده بود من نمی خوامش اون می خواست بااین طریق من وتهدید کنه برگردم به زندکی ولی من کاملا می شناختم که عرضه نگهداری نداره ونمی تونه بگیره حالا خودت ببین می تونه بچه هاتو نگه داره یابچه هاتون می خوان پیشش بمونن بچه هات نخوان همسرت نمی تونه پیشش نگه داره 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بزرگن خرجشونو نمیده

من ۵ساله یه هزاری بابای دخترم براش نریخته خودت باید به فکر خرج بچه هات باشی اگه می خوایی پیشت باشن

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام