2777
2789
عنوان

میرم کتابخونه فقط اعصابم خوردمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 19 پست
من هیچ موقع نتونستم داخل کتابخونه درس بخونماون سالی هم که کنکور داشتم خواهرم تازه ازدواج کرده بود هر ...

واقعاچقدرخوب عزیزم منم شرایط تورودارم بنظرم بهتره منم توخونه خودموتطبیق بدم حالامیرم اونجااونایک حرفایی میزنن ذهنم تاچندساعت درگیرش میشه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاچقدرخوب عزیزم منم شرایط تورودارم بنظرم بهتره منم توخونه خودموتطبیق بدم حالامیرم اونجااونایک حرف ...

اره بمون خونه بهتره ، سعی کن کاری به مهمون و بقیه نداشته باشی ، میدونم خیلی سخته ولی مطمئن باش میتونی اگه بخوای

اره بمون خونه بهتره ، سعی کن کاری به مهمون و بقیه نداشته باشی ، میدونم خیلی سخته ولی مطمئن باش میتون ...

درسته

چون خودم همینطوری واقعافشاری عصبی رومه تغییررشته دادم ووقت کمی دارم همش سردرگمم ببخشیدشماچی قبول شدیداگه دوستداشتی بگو اخه من فکرمیکنم امیدی برام نیست

نمیتونم اونای دیگه خیلی دورن ازخونمون این نزدیکه

گوش گیر بخر صدا ها رو‌نمیشنوی کلا ۲۰ تومنه فک کنم

هیچی نمیشنوی انگار ته چاهی

پروف خودم نیستم🤦🏻‍♀️///// با هم از دست زمان فرار میکردیم... حالا دنبال همون شبا میگردیم... نموند برامونم هیچ احساسی////🫀🥃💊... کاربری دو تا دوست قدیمی، ساقی و کیمیا😄🖐🏻 یکیمون مجرده اون یکی متاهل فکر بد نکنید🫶 خواهشا کاری نکنید نی نی یار تعلیقمون کنه همه کاربریای قبلیمون ترکید مجبور شدیم کاربری مشترک بزنیم دیگه سیمکارتامون ته کشیده آخریشه به خدا🫠🥲