2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اومده خونم🥱

1847 بازدید | 67 پست

صبح وقت دکتر داشت خودشون شهرستان زندگی میکنن اومده اینجا دکتر بعدشم شوهرم آوردتش اینجا، من که استراحت مطلقم غذا درست نمیکنم، شوهرم ناهارو از بیرون گرفته بود

بعدشم شوهرم رف ما موندیم دوتایی، پذیرایی رو جارو کشید آشپزخونمم تمیز کرد، منم کلی تشکر کردم شامم اون درست کرد 

الانم با شوهرم نشستن دارن فیلم ترکی میبینن منم گفتم میرم دراز بکشم

ولی الان استرس اینو دارم که شب کجا باید بگم بخابه؟؟؟ 😐

قبلنا که میومدن با پدرشوهرم تو اون یکی اتاق جا مینداختیم براشون،، الان این تنها اومده، اون اتاقم سیسمونی چیدیم کلا یه وجب جا مونده اون وسط، نمیشه جا انداخت، بعد حالا بگم پذیرایی بخاب حس میکنم خیلی زشت باشه، اون اونجا بخابه من و شوهرم بیایم اتاق 🫤🫤🫤

حالا یه نظر دیگم دارم شوهرم پذیرایی باشه مادرشوهر بیاد پیش من رو تخت که اونموقعم من شبو چند بار لگد میزنه میپرم، میترسم یهو از خواب بپرم سر و صدا کنم بعد شه😐

امروز خیلی زحمتمو کشید ننیخام بی احترامی بشه بهش، ولی تو همین چیز به این سادگی موندم😮‍💨😮‍💨😮‍💨

شوهرت تو اتاق خودتو ایشون یه جا باهم بخوابید 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کف اتاق بچه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بهش بگو شما برو رو تخت منو فلانی پذیرایی میخوابیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری