2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه تنهایی بهتر از اینه که بایه ادمی که نمیشناسم به هم نمیخوریم زندگی کنم

همینایی که میگن ازدواج کن کلا ازدواجو رفع تکلیف میبینن فردا روز مشکل پیدا کردین میگن بساز

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

من کردم باورکن اصن قیافشو خوب ندیدم ولی زود ازدواج کردم سنم کم بود واسه فرارازخانوادم ازدواج کردم که ازچاله افتادم تو چاه

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍

واقعا برام سوال ،من خودم در سن پایبن ازدواج کردم ۱۵ ساله .

برام سوال چرا مجردها دوست دارن ازدواج کنن نمیدونم بعضی اوقات به خودم میگم اگه منم سن کم اردواج نمیکردم سنم میرفت بالا نگران مجرد موندنم میشدم .

اگه یک مجرد این پیام را میخونه لطفا از حس و حال مجردی بگید که دلیل شده به ازدواج فکر میکنید لطفا صادقانه بگید 

واقعا برام سوال ،من خودم در سن پایبن ازدواج کردم ۱۵ ساله .برام سوال چرا مجردها دوست دارن ازدواج کنن ...

منم مجردم عزیزم اینجوری نیستم

حتی دوستامم خیلی دغدغه ازدواج ندارن

نمیدونم چرا جو‌ نی نی سایت اینجوریه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

سی سالگی ازدواج کردم

و اصلا بنظرم دیر نبود و نگران نبودم

مخصوصا که تازه از نظر مالی مستقل شده بودم و کلا شرایطم یکی دوسال بود که بهتر شده بود

عادت های اتمی و اثر مرکب