2777
2789
عنوان

شکم و چربی هاش تو حالت خوابیده

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 38 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منی ک باردار نیستم و بزرگه 😂

باردار شو 😁ن تنها از داشتن شکم بزرگ خوشحال میشی بلکه دعا میکنی بزرگترم بشه

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

اخه من با متفورمین خیلی لاغر و جمع جور میشم منم تنبلی دارم روزی یکی بعد ناهار میخورم وزن کم کردم

ببخشید گلم 

متفورمین معمولی یا آهسته رهش هاشو مصرف می کنید؟

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
بامتفورمین نمیتونم بخورم؟کلا نمیشه با هم مصرف کرد یا منظورت اینه تو یه ساعت باهم نخوریم

متفورمین نمیدونم داروخونه بپرس

کلا نباید خورد

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

کاش منم یه همچین حس و آرزویی رو بازهم تجربه کنم

عزیزم ایشالا که حتمااا تجربه میکنی و کلافه هم میشی بخدا ب یاد این روزا میخندی 😍امیدت به خدا باشه 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

برا تنبلی یا لاغری گلم ؟

برای تنبلیه 

و برای کسایی که بخاطر مقاومت انسولین لاغر نمیشن توی لاغریشون اثر داره

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من الان باردارم نمیدونی چ کیفی میده که ارزو کنی کاش شکمت یکم بزرگتر باشه 😍🤣

نه تو بارداری هم شکمه بزرگ خوب نیست سعی کن برنامه غذایی مفید داشته باشی 

من سر بچه اولم انقدر کم وزن گرفتم فقط شکمم بزرگ شد اونم از ماه هفت تقریبا 

بعد زایمان هیکلم عالی بود 

ببخشید پودر چاق کننده ی گیاهی ، هورمونی محسوب میشه ؟

فکر نمیکنم

من اطلاعاتی ندارم ببین توی پودره چیا هست

اخه من با متفورمین خیلی لاغر و جمع جور میشم منم تنبلی دارم روزی یکی بعد ناهار میخورم وزن کم کردم

منم میخوردم تقریبا میشه گفت یکم بهتر شده‌بودند 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

عزیزم ایشالا که حتمااا تجربه میکنی و کلافه هم میشی بخدا ب یاد این روزا میخندی 😍امیدت به خدا باشه

دلم برا لگد زدن جنین تنگ شده 🥲

برام دعا کن خواهر

انشاءالله بسلامتی زایمان کنی

طرز مصرفش‌برا همه یکیه ؟ بنویس چطوره ؟

اره روی بروشور خودش توضیح داده کامل

قطرشم هست عطاریا دارن ولی شنیدم قطرش خیلی بدمزس

برای تنبلیه و برای کسایی که بخاطر مقاومت انسولین لاغر نمیشن توی لاغریشون اثر داره

اهان 

ممنونم گلم 

این بار برم دکتر بهش میگم برام تجویز کنه اگه لازم باشه