2777
2789
؟؟

@zhestinogallery این لطفو در حقم میکنید و از آنلاین شاپ نوپام حمایت میکنید؟  هزینه تبلیغات نمیتونم بدم @zhestinogallery  در تلگرام و روبیکا و اینستا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارزش ك داره

ولي كار هركسي نيست

من يك مورد بيشتر نديدم ك بعدا تونست بخونه.

اونايي ك فكر ميكنن ميشده پزشك بشن و حالا ال شده و بل شده 

و نخوندن

اكثريت واقعيت رو نپذيرفتن

پزشكي خوندن يك هدف خاص و كار بزرگه

ك اوني ك بخواد بخونه همون سال اول دوم ميره يخخونه

💕

3 نفر تو کلاسمون داریم که حدود 30 سالشونه و امسال دندون قبول شدن 

یکیشون اتاق عمل خونده بوده و کار هم میکرده.گفت چون احترامی برای ما قاعل نبودن با اینکه سنم از اونا بیشتر بود دباره خوندم

یکی دیگه مکانیک خونده بوده 

اونیکی نمیدونم

3 نفر تو کلاسمون داریم که حدود 30 سالشونه و امسال دندون قبول شدن یکیشون اتاق عمل خونده بوده و کار هم ...

یه سوال داشتم ازت..

چون خودم الان یکی از رشته های پیراپزشکی میخونم ولی برنامم اینه که مجدد کنکور شرکت کنم بعد از فارغ التحصیل شدنم از رشته فعلیم،

اون  همکلاسیتون که اتاق عمل میخونه

یا اون همکلاسیتون که مکانیک خوندن،

الان که دانشجوی رشته پزشکی و دندون هستن، 

با رشته قبلیشون کار هم میکنن؟

@zhestinogallery این لطفو در حقم میکنید و از آنلاین شاپ نوپام حمایت میکنید؟  هزینه تبلیغات نمیتونم بدم @zhestinogallery  در تلگرام و روبیکا و اینستا 
3 نفر تو کلاسمون داریم که حدود 30 سالشونه و امسال دندون قبول شدن یکیشون اتاق عمل خونده بوده و کار هم ...

مثلا اونی که مکانیک یا اتاق عمل خونده، الان که دانشجوی پزشکیه، کار هم میکنه؟ شاغلن حین تحصیل؟

چه کاری انجام میدن؟

من دختر خالم 35سالگی کنکور داد قبول شد. ولی من خودم هرگز حاضر نیستم دوباره کنکور بدم

چی قبول شدن؟

میشه از روش درس خوندنت بگی؟

روش درس خوندن که سوال کلی ایه چطوری بگم😂

ولی خب سال آخر مدرسه نمیرفتم.روزی میانگین 14 ساعت میخوندم.سعی میکردم روزانه 100 تا تست بشه حداقل 

به همه کلمات توی زیست وحفظیات شیمی توجه کن