2777
2789
عنوان

پیشنهاد مدلینگ داشتم قبول کنم علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 48 پست
خب ترقوه چسبیده به گردن دیگه پایین تر چیه!اگه گفتن سی.نه باید تو عکس مشخص شه اصلاااا قبول نکن قصدشون ...

تا سر خط سی....

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
خب می‌خوان تا پایین ترقوه بیفته نمیدونم متوجه شدی یا نه از گردن پایینه تر ...=/😂😭ولی حقوقش خوبه

گالریشون داخل ایرانه؟؟ اصلا اجازه نمیدن بهشون تا این حد.

ایراد میگیرن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر میدن

واقعا خیلی خوب من فکر نمی‌کردم اینقدر بدن 

عکسی ۳۰۰😑 البته تا ۵۰۰ م میدن 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
حالاچی شدبهت پیشنهاد داد؟؟خوشگلو...هستی؟

نمیدونم من اصلا داف نیستم حتی ی دونه عملم ندارم 19 سالمه

رفتم مغازه ش بعدش گفت میشه چند لحظه خصوصی باهاتون صحبت کنم 😭😂 فکر کردم میخواد درخواست آشنایی بده گفتم خیر گفت در مورد کار 

گالریشون داخل ایرانه؟؟ اصلا اجازه نمیدن بهشون تا این حد.ایراد میگیرن.

آره بابا داخل ایران 

نهههه خیلی بازن آنلاین شاپا من خودم امروز رفتم نمونه کارای پیجای دیگه رو دیدم همینجوری بود

واویلا، حالا چند عکس میخواد بگیره اگر ذر حد ۱۰ ۱۵ تاست در ماه زیاد نمیشه که

هر ماه 20 نمونه ولی گفتن به مغازه های دیگه هم معرفی میکنن