2777
2789

باید ازاین به بعد روی پای خودشون وایسادن و تنهایی قوی بودنو و مستقل زندگی کردنو یادبگیرن

چون مجردا که خواستگارخوب براشون پیدا نمیشه چون پسرا اکثرا دنبال دوستی هستن و سواستفاده..متاهلام که خیلیاشون همسرخوبی ندارن دارن تحملی زندگی میکنن شوهره یا خیانت میکنه یابی مسئولیته یا اعتیاد داره دیگه پنجاه درصد متاهلام مجبوری به این دلایل و چیزای دیگه طلاق میگیرن و تنها میشن و باید خودشون روپای خودشون وایسن.پس ما دخترا و زنهای این دوره نیاز داریم تنهایی قوی بودنو از پس زندگی براومدنو یاد بگیریم خودمون دلیل خوشبختی و ارامش خودمون باشیم .نظر شما چیه؟

الان مثل قدیم نیست که میگفتن ازدواج میکنی خرجتو شوهره میده 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زمان مامان باباهامون خیلی زندگیا بهتر بود . الان اصلا هیچ چیز جای خودش نیست.نه احترامی نه مردونگی نه زنانگی. اگه همینطور پیش بره آره چاره دیگه ای نمیمونه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
الان مثل قدیم نیست که میگفتن ازدواج میکنی خرجتو شوهره میده

به نظرم خیلی ازماها ترس داریم فکرمیکنیم نمیتونیم از پسش بربیایم و همین باعث میشه  ادمای سمی رو به زور تحمل کنیم همیشه ...خانواده سمی یا همسرسمی

زمان مامان باباهامون خیلی زندگیا بهتر بود . الان اصلا هیچ چیز جای خودش نیست.نه احترامی نه مردونگی نه ...

اره واقعا ولی دیگه گذشت متاسفانه ما باید واقعیت وبپذیریم.دیگه فقط خودمون سعی کنیم خودمونو خوشبخت کنیم دنبال مرد خوب نباشیم که سوار براسب سفید بیاد که الانم دیگه مردخوب کجا بود خیلی خیلی کمه

به نظرم خیلی ازماها ترس داریم فکرمیکنیم نمیتونیم از پسش بربیایم و همین باعث میشه ادمای سمی رو به زو ...

بله قطعا همینطوره ، صبح بیدا بشی برای یه اصلاح ابرو هی منت بکشی آیا اونم بهت پول بدن یا نه

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
بله قطعا همینطوره ، صبح بیدا بشی برای یه اصلاح ابرو هی منت بکشی آیا اونم بهت پول بدن یا نه

ما زنها اینهمه کار که توخونه خودمون انجام میدیم اگه بیرون مثلا خونه مردم انجام بدیم ماهی کم کم ده ملیون حقوق میگیریم اما خونه شوهر چی ؟؟چقدر به ما هرماه میدن تازه به قول شما به خاطر دوقرون پول منت هم میزارن ...مرد کارش به چشم میاد حقوقم میگیره اما زنه بدبخت خانه دار نه حقوق میگیره نه کارش به چشم میاد

من با خودم عهد بستم تا شاعل نشدم ازدواج نکنم

یه نصیحت طلایی برات دارم برای اینده ات اونم اینه که وقتی شاغل شدی و پول خوبی پس انداز کردی طلا بخر و به همسرتم اصلا نشون نده و ندونه که داری این پول پشتوانه تو باشه تا هر زمان که خدای نکرده دیدی اگه طرفت خوب نیس راحت از زندگیت بندازیش بیرون و مستقل واسه خودت زندگی کنی