2777
2789

نمیدونم 

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نکن و ریپ نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچکار 

حسرت میخورم 

لطفا هرکی پیام منو میبینه لطفا برام ی صلوات مهمونم کنید ک برم سرکار جایی ک مدارک دادم و بهم زنگ بزنن بگن بیا سرکار مشغول شو و از پس کار بربیام 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

من.وضع مالیمون بد نیست البته خداروشکر ولی برای رسیدن ب همینجا از همه ی آرزوهام گذشتم و همه چی حسرت شد برام.مگر اینکه بچه هام از زندگیشون لذت ببرن.ب همونم راضیم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
ای کاش بشه من نمیتونم

باید با خدا ارتباط بگیری 

برنامه زندگی پس از زندگی هم خیلی تاثیر گذاشت روی من

کلا دیدم رو نسبت به دنیا عوض کرد

متوجه شدم که اینجا هیچی خبر خاصی نیست

اصل کاری اون طرفه