2777
2789

طولانیه

اگر میتونید در زمینه برنامه ریزی و استفاده از نیروی کمکی بهم کمک کنید لطف میکنید که بخونید.

من واقعا به شدت کلافه هستم از شدت کارهای زیاد.

دخترم کوچیکه خیلییی ریخت و پاش داره. خونه هم کوچیک و کمد دیواری و انباری اینا نداره، خودش باعث میشه زودتر به هم بریزه.

واقعا تایم زیادی از روز رو دارم مرتب میکنم. فکر میکنم باید وسایل رو بهتر سامان دهی کنم که کمتر خونه بره رو هوا ولی خب اینم خودش خیلی وقت میخواد.

دخترجان هم که هنوز مهد رو قبول نکرده و بسیار زیاد باید وقت بذارم براش و بازی و اینا.

آشپزی و نظافت خونه و لباس شستن و اتو اینا هم که هست.

شغلمم هرچی وقت بذارم بازم کمه. کسب و کار راه انداختیم با همسرم. دونفریم فقط. هنوز شرایطش نیست نیرو اضافه کنیم. خیلییییی دغدغه کاری دارم. یه عالمه کارای انجام نشده. وسط کارهای زیاد خونه و بچه و بدون تمرکز اصلا کارام پیش نمیره.

دفتر کار هم برم اکثرا دخترم رو همراهم باید ببرم. خیلی شرایط پیش کسی گذاشتنش رو ندارم.

خلاصه کلافه م نمیدونم چطور نظم بدم به زندگی م.

سعی میکنم از وسایل مختلف استفاده کنم، زودپز، ماشین ظرفشویی، پلوپز، نمیدونم چیز دیگه هم هست بتونه کمک کنه به یه خانم سرشلوغ؟ مثلا بخارشو، جارو شارژی، جارو رباتیک، اتوهای ایستاده، اینا وسایلی هستن که باعث میشه وقت کمتری برای نظافت بذارم؟ حاضرم هزینه کنم اگر وسیله خاص دیگه ای باشه.

پارسال یه تایمی نیروی کمکی آوردم. که هفتگی برای نظافت بیاد. ولی حس خوبی نداشتم به حضور یه خانم غریبه تو خونه م. و ادامه ندادم. خیلیم کارم کم نمیشد. من هفته ای دوسه بار باید اتاق هارو مرتب کنم. هر روز خونه جارو برقی میخواد با بچه. این کارا که کم‌نمیشد. فقط یه سری تمیزکاری آشپزخونه و تی و سرویس ها و گردگیری چیزایی بود که هفتگی به نیروی کمکی می سپردم. نمیدونم بازم بیارم کسی رو یا نه.

به پرستار بچه هم فکر کردم که در حضور من بیاد با بچه بازی کنه به کارام برسم، ولی تو شهر کوچیک ما راحت پیدا نمیشه چنین شغلی. معمولا بچه هاشونو میگذارن پیش مادراشون.

پولدار نیستم ها، ولی خب حاضرم هزینه کنم، چون وقتی تایم خوب بتونم در ازاش برای کار بذارم هم پولش در میاد هم کار رشد میکنه.

خلاصه که در کل نمیدونم چی کار کنم. چطور به دغدغه هام برسم.

منبع خوبی برای مطالعه می شناسید هم بهم بگید. کتاب خاصی، تاپیک خاصی.

ب نظر من کاری نمیشه کرد جز اینکه مادرتون کمکتون کنه برای نگهداری بچه یا ب یکی از آشنایان مورد اعتماد پیشنهاد بدید از بچه نگهداری کنه در قبال دریافت حقوق.من خودم بخاطر بچه هام خونه نشین شدم چون ب مهد و پرستار هم اعتماد ندارم.در واقع کار خونه و بچه بقدری زیاد هست ک دیگه نیرو و زمانی برای کار بیرون نمیمونه.مگر اینکه کمکی بگیرید.یا از مادرتون یا از پرستار.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
ب نظر من کاری نمیشه کرد جز اینکه مادرتون کمکتون کنه برای نگهداری بچه یا ب یکی از آشنایان مورد اعتماد ...

ممنون از نظرت عزیزم.

راستش رابطه م با مامانم طوریه سخت ازشون کمک میخوام. دارم با روانشناس در موردش حرف میزنم. امیدوارم بتونم حلش کنم.

شما چند تا بچه دارید؟

دختر منم چهارساله شده و دوست دارم تو یکی دوسال آینده به بعدی هم فکر کنم. ولی با این شرایط منم رسما خونه نشین میشم دیگه بعدی هم بیاد. کسب و کارمون میترسم بخوره زمین و بدهی بالا بیاریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از نظرت عزیزم.راستش رابطه م با مامانم طوریه سخت ازشون کمک میخوام. دارم با روانشناس در موردش حر ...

من سه تا دختر گل دارم دختر بزرگم نه سالشه دوتای بعدی پشت همن سه سال و نیم و دوسال.فعلا خونه نشینم تا ببینم چه میشه کرد.خدا حفط کنه دخترت و عزیزم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم