2777
2789

ببین دلت چی میخواد ولی اگه ته دلت برای اینکه پیش دوست و آشنا خجالت نکشی از این تو بیمارستان دولتی زایمان کردی  و یا برای پز دادن نه اینکار را نکن .

من خودم بیمارستان دولتی بودم تموم شد و رفت .

ولی دوستم  خیلی میگفت باید تو بیمارستان خصوصی عمل کن هزینه هم کرد بنده خدا   بعد زایمانش بهم زنگ زد گفت میدونی چی شده  فکر میکردم بیمارستان خصوصی بهترین ها را  آماده میکنه و زایمان عالی میشه ولی کاشف به عمل اومد  همون بیمارستان خصوصی  ضد عفونی نکرده بود اتاق زایمان را و متاسفانه دوستم و خود بچه بخاطر همین  مدتها دریگیر درمان بودن .

خواستم بگم  دولتی و خصوصی فرقی نمیکنه در مورد اینجور مسائل .

ولی اگه فکر میکنی بعد ها حسرتش به دلت میمونه آره طلا را بفروش و بیمارستان خصوصی برو 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ ربطی نداره. بدنا متفاوته بعضیا ازدواج میکنن یا زایمان میکنن دردشون کم میشه بعضیا نه. من مادرم دو ...

عه چ عجیب 

ن دیگ من ایشالا بعد زایمانم خوب شدمممم چون  همیشه زیر سرم میرفتم تاقبل بارداریم دردم وحشتناککک

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

الهی شکر درمان تون تمام شده؟از خربوریدان خدافظی کردین غصه م شد

هنوز درگیر درمانم

اوپرا کاربری اول منه و خودم بیشتر دوستش دارم

گرچه با خربوریدان هم خاطرات محشری دارم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

سزارین یا طبیعی منم خصوصی زایمان کردم رسیدگشون عالی بود فککر کن دفعه ی اول ی پرستار اومد منو برد سرو ...

بعدشم ی متخصص نوزاد اومد معاینه کرد و توضیحات مفید داد اتلیه هم اونجا داشتن اومدن نینی رو بردن چتد تا عکس خفن گرفتن ازش غذاهاشم خیلی خوب بود میان وعده هم می اوردن و خدمش چند ساعت ی بار قوری چایی و فنجون و قند ابمبوه می اوردن تازه من وی ای پی نبودم اون وی ای پی ها چه کیفی میکردن😁

انجام بده عزیزم الان که طلا گرونه هشت گرم بفروشی کارت راه میفته درعوض یه خاطره عالی و بیادماندنی از زایمانت داری..خدایی نکرده اگ مشکلی برات پیش بیاد بعدا هیچکس به دادت نمیرسه فقطططط بفکر سلامتی و راحتی خودت باش..من زایمان اولم دولتی بود بخدا تا سالها بهش فکرمیکردم و گریه میکردم دومیو رفتم خصوصی اتاق خصوص گرفتم مامانم راحت میخابیذ وپامیشد دستشویی حموم مخصوص وهمه چی عالی بود واقعا

هنوز درگیر درمانماوپرا کاربری اول منه و خودم بیشتر دوستش دارمگرچه با خربوریدان هم خاطرات محشری دارم

الهی خدا بهتون سلامتی و دلخوشی بده 

علاقه خاصی بهتون دارم.موفق باشین و سلامت  

سزارین یا طبیعی منم خصوصی زایمان کردم رسیدگشون عالی بود فککر کن دفعه ی اول ی پرستار اومد منو برد سرو ...

اره خدایی منم راضی بودم حتی موقع ترخیص خودشون ویلچرمو تا دم ماشین بردن اموزش میدادن بعدش میومدن میپرسیدن ببین خوب یاد گرفتیم یا نه😂😂 اونوقت تو بارداری تب کرده بودم اورژانسی رفتم بیمارستان دولتی که خودم و بچه رو بررسی کنن گریمو درآوردن خدا لعنتشون کنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
سزارین

میخوای سزارین کنی؟؟

ولی اشتباه نکن من طبیعی آوردم اون جوری که فکر میکردم وحشتناک نبود کاملا قابل تحمل بود یک جیغم نکشیدم

بیمارستانشم فرقی نمیکنه چون خودت باید زایمان کنی اونا فقط بالا سرتن

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
من دوروبریام همه طبیعی زایمان کردن بالافاصله بعد زایمان تمام کاراشونوودشون انجام میدن راااحت انگار ن ...

من یه سزارینی بودم که اصلا بعد زایمان نیافتادم.فقط موقع بلند شدن تا چند روز یکم اذیت بودم حالا اطرافیانم طبیعی بودن کج کج راه میرفتن به خاطر بخیه اون قسمت .تازه از نظر روحی هم داغون بودن .ولی من تمیز و خوشحال رفتم تمیزم برگشتم‌.تازه بعد زایمان درد پریودم کم شد .