2777
2789
عنوان

علاقه شدیدی به تخم مرغ پیدا کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 19 پست

عزیزم برخلاف باور عامه تخم مرغ یکی از کاملترین و بهترین غذاهاست چون تمام مواد لازم واسه به وجود اومدن و‌ رشد یه موجود زنده رو داره 

من هر روز تخم مرغ میخورم اگه یه روز نخورم شده روز بعدش حتی پنج تا خوردم و خداروشکر نه قند دارم نه چربی و ۴۲ـ۳ سالمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم برخلاف باور عامه تخم مرغ یکی از کاملترین و بهترین غذاهاست چون تمام مواد لازم واسه به وجود اومد ...

شما تو گوگلم بزنی زده زیادیش ضرر داره

اونی سه تا میخوره که ورزشکار باشه نه افراد معمولی که کلسترولش انباشته بشه و مشکلات قلبی و... به وجود بیاره

بدن با بدن فرق میکنه

ممکنه شما هیچوقت مریض نشی یا مریضی پنهان بمونه، یکیم زود مریض شه 

درکل نباید به کسی پیشنهادش داد

هرچیزی اندازش خوبه زیاد از حد که بشه بالاخره روزی علائم هاشو نشون میده

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
منم کلا تخم مرغ دوست دارم ی مدت دقیقا مثل تو بودم یتامین دی هزار بگیر هر روز بخور بعد از ی ...

باشه عزیزم

آقایون خاله زنک🎀 و باردار🫄سایت نه توی تاپیک های من شرکت کنن نه ریپلای کنن