2777
2789
عنوان

کاش میتونستم خودمو خلاص کنم

203 بازدید | 28 پست

همه جمع ان همه دارن میگن میخندن خوش میگذرونن من اومدم توی اتاق گلوم سنگینی میکرد دلم واسه عشق سابقم تنگ شده بغض تو گلوم نمیزاره برم بشینم پیش مهمونا خدایا خودت میدونی خسته شدم خودت دیدی شاهدی ک چقد دارم اذیت میشم با نبودش چرا تموم نمیکنی چقد باید هرشب با فکرش بخوابم با اشک بیدار شم کاش تموم شه این زندگی کاش من تموم شم اینطوری غمام شاید کمتر شد 

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینطوری نگید خیلی براش ارزش گذاشتید حتما

خیلی ؟؟ من حتی وقتایی ک مریض میشد بیشتر از خودش نگرانش میشدم بیشتر از خودش بهش اهمیت میدادم 

نشد دیگه نخواست💔

یه بار گریه هاتو بکن از فردا بهش فکر نکن سعی کن قوی باشی

من یکساله ک هرروز دارم براش گریه میکنم یکساله ک با خاطراتش زندگی میکنم تو میگی یه شب؟ من هر شب تو نبودش میمیرم و زنده میشم

من یکساله ک هرروز دارم براش گریه میکنم یکساله ک با خاطراتش زندگی میکنم تو میگی یه شب؟ من هر شب تو نب ...

یه روزی پشیمون میشی میفهمی که ارزشو نداشت من خودم تجربه کردم

خودت باش حتی اگه کسی طرفدارت نبود........
یه روزی پشیمون میشی میفهمی که ارزشو نداشت من خودم تجربه کردم

چن وقت درگیرش بودی وقتی رفت؟ 

نمیتونم اینطوری ادامه بدم یهو ک خوبم غم بزرگی میشینه تو دلم نمیتونم ادامه بدم

خیلی ؟؟ من حتی وقتایی ک مریض میشد بیشتر از خودش نگرانش میشدم بیشتر از خودش بهش اهمیت میدادم نشد دیگه ...

اگه میخای حالتون خوب شه فقط این کانال sarbaz_shahide_haramیا همون اعجاز رو داخل روبیکا سرچ کنید 

مطالبش خالی از لطف نیست بنظرم حالتون بهتر میشه

تیر ماهی 

اگه میخای حالتون خوب شه فقط این کانال sarbaz_shahide_haramیا همون اعجاز رو داخل روبیکا سرچ کنید مطال ...

پسر خوب حال ما از این حرفا گذشته من تموم شدم وقتی ک رفت خوشی و زندگی و احساس منم باهاش رفت

چن وقت درگیرش بودی وقتی رفت؟ نمیتونم اینطوری ادامه بدم یهو ک خوبم غم بزرگی میشینه تو دلم نمیتونم ادا ...

اون نرفت قسمت نشد ازدواج کنیم من یه مدت واقعا فشار روانی وحشتناکی داشتم ولی با گذشت زمان سعی کردم بهش فکر نکنم 

خودت باش حتی اگه کسی طرفدارت نبود........

عزیزم هیچ وقت حرف از خودکشی نزن 

شاید خواست خدا بوده برات بهتر بوده از اون ادم فاصله گرفتی

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

تجربه ی نزدیک‌به مرگ‌‌ شخصی که خودکشی کرده بود:

https://tv4.ir/content/293366

امام‌حسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.‌  منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲

به خاطر کی چی

دو سال و نیم به پاش سوختم و ساختم جز بدبختی چیزی ندیدم 

عشق باید باعث حال خوب آدم بشه نه بالعکس اینو دیر فهمیدم ولی فهمیدم 

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
عزیزم هیچ وقت حرف از خودکشی نزن شاید خواست خدا بوده برات بهتر بوده از اون ادم فاصله گرفتی

الان خواست خداست ک هرروز دارم زجر میکشم؟ یکساله دارم روانی میشم ینی شدم 

تراپی و هیچی ام حالمو خوب نمیکنه دلم براش لک زده دلم براش یذره شده بخدا