2777
2789

یادمه از وقتی ۱۴ سالم بود همینو میگفتن دایی عمه حتل خواهرم..

من نمیفهمیدم فقط میخندیدم رد میشدم اونوقت مامانم میگفت شوخی میکنن ..

الان باز امروز گفتن

خیلی جلو خودمو گرفتم گریه نکنم اونجا

من اصلا از دلم نمیاد کسی اینطور خطاب کنم همه به نوعی زیبایی خودشونو دارن مهم قلب پاکه

الان که اومدم خونه گریم گرفته تمام صفحه گوشیم خیس شده من که دست خودم نبوده آخه(:

باحرفاتون ناراحتم نکنید،همینطوریش خیلی آسیب دیدم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک تو سر بی‌شعور کسی که به بقیه میگه زشت.همه رو خدا آفریده.مظلوم نباش دختر جواب بده

شاید راست میگن هوف

باحرفاتون ناراحتم نکنید،همینطوریش خیلی آسیب دیدم❤

ب من خالم میگفت زشتی بچش زشت شد دلم‌ خنک شد 😏

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

خواهشا بیخیال چرا انقدر برای شما مهمه اخه   شما وقتی میبازی که خودت هم همین فکر رو داشته باشی ولی وقتی میبری که خودت خودتو دوست داشته باشی  و بدونی که زیبایی

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

اگه داییت بهت گفت بگو حلال زاده به داییش می‌ره 

اگه خالت گفت بگو خاله نصفه مادره شاید منم ژن زشتی شمارو دارم 

اگه عمت بهت گفت بگو والا همه میگن بیشتر شبیه شمام 

اصلا کم نیار 

موفق ترین فرد مابین اجدادش..💅