2777
2789
عنوان

روانشناسی یا علوم تربیتی

46 بازدید | 3 پست

حقیقتا دم آخری به شک افتادم ، شنیدم هزینه روانشناسی تو دانشگاه آزاد خیلی بالاست اما خب اکثرا راضی هستن ، از هزینه علوم تربیتی اطلاعات زیادی ندارم اما فکر میکنم کمتر از روانشناسیه‌ ، با یکی در این‌باره صحبت کردم و میگفت که دوتاشم آینده نداره و پافشاری میکرد که برم حقوق ، اما واسه منی که اضطراب اجتماعی دارم و زیاد آدم جدی‌ای نیستم فقط از دور قشنگه 🥲😂 ، از یه طرف دیگه دانشگاهی که مد نظرم بود و میتونستم کنار دوستام باشم رشته علوم تربیتی نداره و تقریبا بخاطرش ذوقمو‌ از دست دادم ، در کل الان بهم ریختم و هیچ امیدی ندارم ، اگه رشتتون روانشناسی یا علوم تربیتی هست یکم اطلاعات میدید تا بتونم راحت تر انتخاب کنم ؟ 🥲💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو حقوق

متأسفانه تو هر مبحثی که رشته حقوق داره ضعیفم و امیدی هم ندارم که بتونم پاسشون‌ کنم ، حس میکنم واقعا برای منی که زود استرس میگیرم و روحیه‌م‌ به چیزای سنگین ناسازگاره‌ مناسب نیست 🥲