2777
2789
عنوان

شاگردام تست زیست نمیزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 56 پست
دولتی ندارن از دهم باهاشون بودم زیست دهم یازدهم قورت دادن زیست دوازدهم شل کردن نمیخونن درنیانا اگه ز ...

دیه این مشکل خودشونه تا خودشون نخان هیچ زوری تاثیر نداره روشون 

اندکی تا دانشجوی پزشکی🧬

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیه این مشکل خودشونه تا خودشون نخان هیچ زوری تاثیر نداره روشون

آخه ببخشید فک کنم شماهم تجربی هستی خب تست زیست نزن بدبخت میشن دیگه دوازدهم مهمه 

فشاری نشو دعوا بخوای باهات دعوا میکنم 😡😡

منم نمیزنم 

البته دهمم فکر می‌کنم زوده فعلا

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢کاربری مال ی بنده خدایی بوده و از اول آذر دست منه لازم بود بگم ی موقع درگیری و ادعای مچ گیری پیش نیاد 🤨😂🤍

منم نمیزنم البته دهمم فکر می‌کنم زوده فعلا

شروع کن بزن چه زوده همه شروع کردن بخون مطالبو تست بزن تحلیل کن زیست دهم تو زیست دهم جمع کن 

شروع کن بزن چه زوده همه شروع کردن بخون مطالبو تست بزن تحلیل کن زیست دهم تو زیست دهم جمع کن

انقد حجم امتحانای مدرسه زیاده وقتش نیست واقعا  🥲💔

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢کاربری مال ی بنده خدایی بوده و از اول آذر دست منه لازم بود بگم ی موقع درگیری و ادعای مچ گیری پیش نیاد 🤨😂🤍

ببخشید میشه بگید چجوری بخونیم که خوب یاد بگیریم و درصدمون خوب شه

عزیز دلم من کتابو بهشون پیشنهاد نمیکنم یه جزوه هست برا زیست اونو کار میکنیم بعلاوه توضیحات خودتون میدونین زیست تصویر مهمه کتاب هیچی نگفته ما اونارو کار میکنیم ریز به ریز هم درسنامه داریم هم باهم تست میزنیم چاله و چوله رفع شه 

چون زیست خوب میزنن نسبت به سایر درس ها کمترینش ۶۸۰۰ اینا

آهان....من خودم همیشه بالای 7 میزنم ولی راضی نیستم یجورایی میخوام همش 100 شه زیستم هم یجوریه همه ی آزمونا و کتاب هارو کار میکنم از خیلی سبز و آیکیو گرفته تا آزمون های زیستاز و اینا باز همیشه یدونه حواس پرتی دارم

وای من عاشق زیست بودم ،بیشترم بخاطر معلم خوب مثل شما 

اما هیچ وقت برا کنکور. نخوندم 

قصد داشتم شروع کنم اما واقعا قانونای جدید خیلی مزخرفه  دبگه تصمیم گرفتم نخونم ،

شیمی فیزیک فک کنم واقعا بدون مدرس سخت باشه حدود چهار پنج ساله دیپلم گرفتم 

کاش منم پول این کلاسارا داشتم میگم من الان یازدهمم بیشتر تشریحی خوندم بنظرت میتونم تستی از دهم جمع ...

حتما عزیز دلم میتونی شروع کن ببخشیدا از امتحانات تموم شد شروع کن اینا رقیبای شما هستن