2777
2789
عنوان

بچها من خیلی زشتم چطوری خوشگل شم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 85 پست
اصلاً یه افتضاحی داره میشه، نمی‌دونم بخاطر شرایط زندگی کشور اینجوری شدن مردم مون یا تاثیر فضای مجازی ...

علتش بخاطر اینه که فک میکنن ب دو تا کتاب خوندن یا ... خیلی فهمیده ان 

کاش دنیا بهتر بشه

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم چرا بهت برمیخوره نمیخواستم ناراحتت کنم داریم صحبت میکنیم دیگه ایشون راه کار برای خوشگلی خواستن ...

ناراحت نشدم عزیزم 

ولی من فقط خواستم بگم نماز شب بخونه واقعا چهره اش دلنشین میشه و چهره دلنشین خیلی بهتر از چهره زیبای نچسب هست ❤️

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

وای منماون روز بچه ی یکی از مشتریا بهم گفت قیافت مثل میمونهاولین کسی ام نیست که بهم میگه زشت😂تو این ...

وقتی یه نفر یهو بعد میگه میمون

ینی زیباییت سوزوندتش

بعدم شاید اطرافیان نمی‌خوان هوا برت داره

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

از نظر علمی ثابت شده اس که خود وضو و حرکاتی که در نماز هست باعث گردش خون بهتر در پوست میشه و به مرور ...

ممنون بابت توضیحاتتون 

ایشون نگفتن وضو 

گفتن نماز شب 

وضو رو بازم اطلاع دقیقی ندارم ولی حرکات نماز یجورایی همون ورزشه در اصل نماز تاثیری نداره تحرکشه که تاثیر داره فکر نکنم منضورشون ورزش باشه 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
وقتی یه نفر یهو بعد میگه میمونینی زیباییت سوزوندتشبعدم شاید اطرافیان نمی‌خوان هوا برت داره

بچه کوچولو بود🚶🏻‍♀️۶-۷ ساله

میگن حرف راستو باید از بچه شنید🤣

زی چه بایی؟

نمیدونم واقعاً شایدم حق با شماست

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

بچه کوچولو بود🚶🏻‍♀️۶-۷ سالهمیگن حرف راستو باید از بچه شنید🤣 زی چه بایی؟نمیدونم واقعاً شایدم حق با ...

پروانه نمیتونه زیبایی خودشه ببینه

آریایی🦁 تو محلتون چاقو ميوه خوري كالاي قاچاق حساب ميشه بعد بيو ميزني "جواب بي وفايي كلاش بي جوازه"!                                                                                                                     خیلی وقتا زندگی بهت لیمو میده🍋😃 میتونی آب و شکرش رو اوکی کنی و شربت لیمو بخوری و میتونی هم همون لیمو رو با پوست تلخش بخوری… دوتا انتخاب داری… برای یکی از انتخاب‌ها باید از سر جات بلند شی😁 و برای یکیش نیازی نیست هیچ تکونی به خودت بدی…🙄🤷‍♀️ پس پاشو و یه کاری کن. جرات کن… جسارت کن و رویاهاتو دنبال کن.🫶🌱

ممنون بابت توضیحاتتون ایشون نگفتن وضو گفتن نماز شب وضو رو بازم اطلاع دقیقی ندارم ولی حرکات نماز یجور ...

نه میدونید من یکی از دوستام کنفرانس داشت و دقیقا موضوعش راجب تاثیر نماز بر زیبایی بود بعد تحقیق کرده بود اتفاقا خیلیم جالب بود ولی متاسفانه من الان حافظه م یاری نمیکنه😂🤦‍♀️ فقط همون گردش خون و اینا یادمه

حالا شما دوست داشتین خودتونم میتونین تحقیق کنید

مرسی قشنگم🥲🩷 امیدوارم همینطور باشه

💋❤️

انشاالله خوب بشه قلبم🥲علائمش چیه به منم بگو آبجی منم دارم فکر کنم💔راستی وزنت چقدره

فدات بشم❤

خب پریود نمیشم لاغرم بدنم سرده و خیلی چیزا دیگ

تو آزمایش مشخص میشه 

سونوهم رفتن

۴۵