2777
2789

خیلی ممنون میشم از ته دل برای این زن جوان دعا کنید حالش خوب بشه برگرده خونه پیش بچه هاش

خودم باردارم با این وضعیتم چند ساعت شدیدا گریه کردم انقدر حالم براش بده 

دلم برای خودش و دوتا بچه ی کوچولوش حسابی خون شده و بیمارستان بستریه 

از دعای شما خیر دیدم هميشه 

این بارم دعا کنید ♥️♥️♥️😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به حق این ماه مبارک به زودی خدا شفا بده بخاطر جوونیش و دوتا طفل معصومشدعا میکنم براش حتما 🥲💔چن سال ...

خیلی ممنونم عزیزم

خیلی جوون ۳۰ و خرده ای زیبا با موقعیت اجتماعی و کاری عالی یه زن که تا اینجای زندگی همش درس خونده کار کرده و مادری کرده 

اصلا از ظهر که فهمیدم دارم از غصه نابود می‌شم فقط به خدا التماس می کنم خودش نجاتش بده

خیلی ممنونم عزیزمخیلی جوون ۳۰ و خرده ای زیبا با موقعیت اجتماعی و کاری عالی یه زن که تا اینجای زندگی ...

دورت بگردم تو با این وضع گریه نکن فقط دعا کن 

انشالله زودتر خوب بشه گفتی ناراحت شدم برای خوب شدنش یک تسبیح صلوات هدیه میکنم💔💔🥺

خیلی ممنونم عزیزمخیلی جوون ۳۰ و خرده ای زیبا با موقعیت اجتماعی و کاری عالی یه زن که تا اینجای زندگی ...

عزیزدلم...امیدوارم شفا پیدا کنند

بچه هاشون کوچیکن؟

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

سلام براشون حمد خوندم من پسر ۱۳ سالم را همین ماه بابت التهاب مغز از دست دادم آن شا الله که ایشون شفا ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم بابت این قلب مهربونت

امیدوارم خدا واقعا بهتون صبر بده❤️‍🩹

دورت بگردم تو با این وضع گریه نکن فقط دعا کن انشالله زودتر خوب بشه گفتی ناراحت شدم برای خوب شدنش یک ...

خیلی ممنونم عزیزم خیلی سخته یه تیکه از قلبمه

خیلی محبت می کنی😭♥️

خیلی ممنونم ایشالااره عزیزم خیلی ۶ و ۱۲

ما هم یکی از فامیلامون مشکوک به سکته مغزی شده...

بچه های کوچیک‌دارع یک دختر یک پسر...خدا شفاشون بده الهی

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

ما هم یکی از فامیلامون مشکوک به سکته مغزی شده...بچه های کوچیک‌دارع یک دختر یک پسر...خدا شفاشون بده ا ...

نمی دونم چرا زن جوون اینجوری شد😭اصلا فکرشم نمی تونم بکنم

خدا کمک کنه فقط

نمی دونم چرا زن جوون اینجوری شد😭اصلا فکرشم نمی تونم بکنمخدا کمک کنه فقط

از چی بوده بیماری زمینه ای نداشتن؟

ما که تصادف بوده