2777
2789

من پانسیون مطالعاتی میرم هزینه اش هم ماهی 1500 بود ولی من چون نصف روز فقط میخواستم 700 میدم از لحاظ هزینه ای مشکلی ندارم خیلی و اونجا به مدرسم نزدیکه بعد مدزسه میتونم پیاده برم اونجا و از لحاظ راحتی هم خوبه و احساس راحتی میکنم و اونجا که میرم ساعت مطالعم یخورده بهتر شده و دیگه خیلی نمیرم اونجا داخل گوشی ولی یک موضوعی یک اذیتم میکنه این هست که اول رفت و امدم به خونه همش باید اسنپ بگیرم و از یک طرف من مثلا عصر ساعت 5 به بعد اگه کل روز نرفته باشم دیگه نمیرم و این موضوع هم هست که یک روز میرم یک روز نمیرم و... البته الان چون تعطیلات دی هست شاید اینجوری کنم شاید مدارس باز بشه اینجوری نکنم و یک موضوع دیگه هم هست من چیزای اسیدی مثل لیمو یا هر چیز دیگه ای بخورم شکمم شروع میکنن صدا دادن و خب اونجا هم ارومه و چون صدا میده خجالت میکشم که نکنه مردم فکر کنن دارم یکار دیگهمیکنم و نمیفهمن که صدای شکمم هست برا همین از این لحاظ اذیت میشم و یک چیز دیگه هم هست من درس خوندن تو اتاق خودمو دوست دارم چون یخچال تو خونه هست میرم گشنم شد یچیزی بر میدارم میخورم هر چی باشه ولی اونجا اینجوری نیست باید حتما تنقلات بگیرم که اوناهم خیلی سریع تموم میشن تو خونه صدا هست ولی خب فقط توی بازه های زمانی چند ساعته ای که خانوادم هستن به همین دلیل میرم پانسیون و من خیلی به صدا حساسم و دلیلاینکه میرم این هست که چون میدونم تعطیلات کنکور که شروع بشه یخورده سختم که از صبح تا شب تو خونه تنها درس بخونم یخورده انگیزم میاد پایین و وسطش ممکنه ول کنم برم و تو خونه بیشتر از اونجا سرم میکنم داخل گوشی بنظرتون چیکار کنم 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 

مشاوره ای بود میگفت پانسیون اصلا خوب نیست 

و برای گوشی میتونی از آپ های قفل ساز استفاده کنی یا   یوتیوب سرچ کن درس خوندن با من 

با یکی شروع کن درس بخون 

و خونه خیلی بهتر و راحت تر تا پانسیون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشاوره ای بود میگفت پانسیون اصلا خوب نیست و برای گوشی میتونی از آپ های قفل ساز استفاده کنی یا یوتی ...

اپای قفل گوشی امتحان کردم با یوتوب اصلاجوابگو نیست برا من 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 
بابا یه درسه بشین یجا بخون چرا اینقد همچیو پیچیده میکنید، حساس نباش به نتیجه فکر کن اونوقت غارغار کل ...

خب حالا بیام خونه بخونم یا پانسیون 

خونه بهتره چون وقتی پانسیون باشی دل وهوش حواست خونه هست پیش یخچال خانواده وهمه چی بنظرم خونه باشی دی ...

میترسم ببام خونه وضعیتم مثل قبل بشه 

خب حالا بیام خونه بخونم یا پانسیون

من خودم رو بگم توخونه با دوتا بچه کوچیک که دم به دیقه آب و غذا میخواستن و عذر میخوام دسشویی داشتن نشستم چندماه درس خوندم و نتیجه گرفتم، وقتی کم می اوردم به نتیجه کار فکر میکردم و همچی برام قابل تحملتر بود

پیشنهاد من اینه که بری خونه یه جای ثابت قرار بگیری و جاتو هی عوض نکن درستو بخون موقع صدا درسایی که تمرکز کمتری میخوانو بخون موقع خلوتی هم درسای با تمرکز بالا رو بخون همین