2777
2789
عنوان

چرا خدا مارو از خاک آفریده ولی جنس ما از گوشت و خونه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 32 پست
خدا یه نمونه اولیه از خاک ساخت هممون از خاک نیستیم که بعدش هم شما از آخرش بگو چطور این حجم از گوشت و ...

تبدیل به خاک نمیشه که خوراک مار و مور میشه

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۸۵ میلیون سال پیش و در زمان کرتاسه 

خلقت انسان شروع شد اما نه به این شکل الان

طبق نظریه فرگشت طی تغییرات زیاد از جانداران مختلف به اینجا رسیدیم 

خاک و اینا رو نمیدونم

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم^_^

اون گل اولیه فرق داشته.

ولی جدا واسه منم سواله مگه میشه ادم از خاک باشه؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

حضرت آدم رو از خاک افریده ما از اسپرم و تخمک ب وجود اومدیم 😁😁😁

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

اون گل اولیه فرق داشته.ولی جدا واسه منم سواله مگه میشه ادم از خاک باشه؟

برای منم عجیبه دقیقا چند ذنگ خاک وجود داره و رنگ پوست مردم کل دنیا هم شبیه همون رنگ خاکهاس 

مثلا خاکی روشن ، کاخی متوسط، سیاه ، سرخ ، زرد و ...

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

حضرت آدم رو از خاک افریده ما از اسپرم و تخمک ب وجود اومدیم 😁😁😁

خب همون حضرت آدم یعنی بدنش با بدن ما فرق داشته پس اگه از خاک بودن چطور مجامعت کردن و بچه دار شدن

ولی من جوابمو نگرفتم🙄

تبدیل به خاک نمیشه که خوراک مار و مور میشه

ن مار و مور ک نمیخوره خود بدن توسط باکتریها تجزیه میشه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!