بهارکافه مدیر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 40 عنوان قاعده اور قوی بهم میگید | مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 21 پست زعفران خوردم ودارچین هنوز پری نشدم امروز یه لیوان عرق رازیانه خوردم تا چند روز بعد پری میشم ؟مجردم ..میشه کمک کنید دیروز | 21:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهارکافه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 40 این بخوری صد در صد تضمینی پریود میشی😁سه شب پشت سر هم شبی دوتا قرص جلوگیری تو ساعت مشخص با هم بخورسه ... بعد ماه بعدی چی خودم پریود میشم .یا باز بخورم ..
بهارکافه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 40 دم کن بخوراگه درست شد بگو بهم اینجا کاشکی بشم حتما بهت میگم خواهر ..
بهارکافه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 40 ی قوری درست کن داخلشم دارچین بریز هر چن ساعت بخور من بعد دو هفته شب درست کردم دو لیوان خوردم فرداشم ... یعنی اویشن ودارچین با هم بجوشونم ؟.مرصی
khanom_soratii عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 6 بعد ماه بعدی چی خودم پریود میشم .یا باز بخورم .. نه دیگه باید تحرک زیاد داشته باشی،دوای تنبلی تخمدان و کلا مشکلات رحمی،ورزش و تحرک زیاد هر روزه هست در کنار دمنوش دارچین و زنجبیل
بهارکافه مدیر استارتر عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 40 نه دیگه باید تحرک زیاد داشته باشی،دوای تنبلی تخمدان و کلا مشکلات رحمی،ورزش و تحرک زیاد هر روزه هست د ... مرصی این چند وقت پیاده روی نرفتم ..