2777
2789
عنوان

چرا دهه شصت اینقدر عجیب وخاص هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 2726 بازدید | 228 پست

دوستان منم دهه شصت هستم و دوست دارم با عشقم

ازدواج کنم

لطفا برای رسیدن به عشقم و ازدواجمون یه صلوات بفرستین

تا پیرتر نشدم

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۶۴ هستم یک پسر کلاس دوم دارم و در اقدام و انتظار بارداری دوم بعد فامیلهاتون نوه دارن😅😄

من ی دختر کلاس دومی دارم یه یک ماهه

برای بچه سوم

۶۸ هستم

شوهرم ۶۳ میگه دیره

من میگم نه 

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
مامان منم 64عه نزدیک دو ساله دوماد دار شد😕😂

نگووووو😅😅😅

برم در افق محو بشم 

آخه من بیشتر دوستام حالا تازه میگن فعلا بچه هم نمی‌خوان یا تازه ازدواج کردن ...

هرچی آرزوی خوب مال تو