2777
2789
عنوان

خانمها میرید بیرون طلاهاتونو بپوشونید

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوتا گوشواره دارم خیلی دوسشون دارم دوست دارم تو گوشم باشن حلقه ای ان،ولی چند وقته به مغزم خطور کرده نقره بگیرم بندازم

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

من دیگه وحشت دارم از هرچی اسنپی

من یه مدت خیلی با اسنپ و تپسی اینا رفت و آمد میکردم

مزاحمت نداشتن ولی واقعا همش باید کل کل میکردم باهاشون

یه بار اومدم خونه گریه کردم پیش بابام اعصاب خورد شده بود

بنده خدا تلاشش رو کرد واسم یه ماشین اوکی کرد

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

من طلا زیاد دارم اما اصلا نمیندازم اصلا.قبلا ی انگشتر تو‌انگشت اشارم مینداختم دیگه خیلی وقته اونم‌نمیندازم فقط ساعت.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
من دوتا گوشواره دارم خیلی دوسشون دارم دوست دارم تو گوشم باشن حلقه ای ان،ولی چند وقته به مغزم خطور کر ...

من گوشواره دارم‌اما چون سفیدن اکثرا فکر میکن بدله.یکیش حلقیه یکیشم از این توپیا.تنها چیزی که‌همیشه تو‌گوشمه همینان

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
کاش به جای طلا اولین پولی که دستشون میامد باهاش ماشین میخریدناسنپ امن نیست

با هفتاد هشتاد تومن میتونن ماشین بخرن؟

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
من گوشواره دارم‌اما چون سفیدن اکثرا فکر میکن بدله.یکیش حلقیه یکیشم از این توپیا.تنها چیزی که‌همیشه ت ...

اه واسه منم خیلی راحتم باهاشون خیلیم دوسشون دارم اکسسوری ظریف دوست دارم کلا

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

اه واسه منم خیلی راحتم باهاشون خیلیم دوسشون دارم اکسسوری ظریف دوست دارم کلا

اره منم همینم

پی کی هم ماشینه با همین حدودا میشه خرید

پی کی هشتاد تومنیو باید هی خرجش کنن هرچی در میارن خرج تعمیرگاه میشه

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله