2777
2789

اول از همه بگم ک من وقتی بچه بودم 12 سالم بود به خواسته ی بابام با پسر عموم عقد کردم هیچی از زندگی نمی‌فهمیدم 14 عروسی کردم 

2 سال باهاش همخونه بودم تو یه اتاق تو خونه های مادرش 

تو این دو سال یه کیلو گوجه نخرید نیاورد تو خونمون همش باید با مادرش غذا میخوردیم

همه‌ی اجازش دست مادرش بود حتی پولاش حساب کتاب کارایی ک میکرد اگه اعتراض میکردم کتک میخوردم

کم اوردم و چون از طرف خانواده حمایت نمیدم خودکشی کردم ک دیگه الان به خودشون اومدن و پشتم هستن

الان داییم زنگ زده میگه بیا برو خونتو جدا میکنن

دیگه کاری به کارت ندارن منم گفتم خودتو دخالت نده اگه پس فردا با دو تا بچه زندگیم خراب بشه همه رو از چش تو میبینم پس اسرار نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشع بدونم الان جفتتون چند سالتونه؟

۱۲ خیلی زود نیس؟؟؟

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

بار اول بابات بدبختت کرد الانم داییت میخاد بدبختت کنه از مرگ رهایی یافتی ولشون کن  یا بگو هروقت خونه جدا گرفت حساب کتابشو جدا کرد بیاد دنبالم نه اینکه وعده و وعید پوچ بدن 

اره چون پسر خالم هم میشه پدرش مرده

خالت اذیتت میکرد؟

طلاق بگیر 

کودک همسری کار یه مشت بیسواد 

اگه برگردی طلاق گرفتنت بعدا سخت میشه 

الان که بچه نداری جداشو 

شوهری که اینهمه سال زیردست مادرش بوده از این به بعدم همینکار میکنه 

چرا هیچی از زندگی و بچگی نفهمیدم بدبخت شدم الان 17 سالمه تازه رفتم تو 17اونم26

بچم داری عزیزم

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

چرا هیچی از زندگی و بچگی نفهمیدم بدبخت شدم الان 17 سالمه تازه رفتم تو 17اونم26

پس عاقلی ک بچه نیوردی ازش ک بمونی بسازی اگه هیچ جوره راه ندارع درست بشع جدا شو و زندگی جدید بساز کلی وقت و عمر داری 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خالت اذیتت میکرد؟طلاق بگیر کودک همسری کار یه مشت بیسواد اگه برگردی طلاق گرفتنت بعدا سخت میشه الان که ...

اره خالم به خونم تشنس اگه ولش کنن تیکه پارم میکنه بس ک وحشیه

درسته دقیقا

ن بچه ندارم خداروشکر میدونم اگه برگردوم کار تمومه

باورت نمیشه حتی اگه خونه جدا هم بگیره نمیتونم باهاش ادامه بدم ازش متنفرم

پس اگه آثار ضرب و شتم داری زودتر برا شکایت اقدام کن که بتونی طلاق بگیری. از مهریه نگذر کتک زدن تا خودکشی بردنت الانم تاوان بدن