2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا جواب دندان شکن شوهرتونه رقیب و دشمنتون که نیس شماهم بگین اره عزیزم واقعا کنارتو ارومم و فلان شاید نیاز داره این حرفارو بشنوه شک نکنین حس خوب کلماتتون برمیگرده ب زندگیتون

به نظرم بگو هردومون چون کنار همیم و باهم زندگیمونو می‌سازیم خوشبختیم ازدواج سالم و موفق یعنی همین تکامل و خوشبختی 

با مهربونی بگو مطمئن باش خوشش میاد و لحنشو تغییر میده

چرا جواب دندان شکن شوهرتونه رقیب و دشمنتون که نیس شماهم بگین اره عزیزم واقعا کنارتو ارومم و فلان شای ...

اخه هیچ پخی نیست الان ۱۷ساله داریم توخونه پدرش زندگی میکنیم و۹ساله که دارم پرستاری پدر پیرش میکنم که افتاده توبستر،البته خونه رو سند زدن به نام شوهرم وپدرشوهرمم مرد خوبی بود ولی شوهرم هیچ پخی نیست

منم همیشه همینو میگم البته شوهرم نمیگه ک قبلا خوشبخت نبودی میگه حال می‌کنی با من رفیقی😂😂

ششوهر من تاحالا نگفته 

همش میگ ببخشید ک اگ چیزی ب دلت مونده

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

اخه هیچ پخی نیست الان ۱۷ساله داریم توخونه پدرش زندگی میکنیم و۹ساله که دارم پرستاری پدر پیرش میکنم که ...

ببین شما که الان داری زندگی میکنی باهاش چه خوب میشه که همین زندگیتون هرچی هست نهایت تلاشتون این باشه حس خوب بهم بدین حالا اگ یه فردی بود که مثلا دائم جلو چشمتون نبود زندگیتون و لحظه لحظه عمرتون باهم شریک نبودین تاثیر نداشتین رو هم یه چیزی مثلا یه جواب میدادین که دیگ این حرفو نزنه اما همسرتون چه بخواین چه نخواین فعلا دارین زندگی میکنین سعی کنین همون لحظات عمر خودتونو خوش باشین یا حداقل بهش بگین تو همه زندگیا سختی مشکلات هست منم با تموم سختیا حمایتت میکنم و خوشبختیمونو بیشتر میکنیم امید مهمترین چیزه تو زندگی