2777
2789

من 1سال نامزد بودم بدون عقد دوستش نداشتم بهم خورد 

اونایی که همچین تجربه ای داشتین دوباره ازدواج کردین؟ 😥😅

26سالم

آره  بابا  مردم  سه  بار  شوهر  میکنن  بازم  شوهر  میکنن

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خیلی زن های مطلقه دیدم که ازدواج کردن نامزد داشتن که چیزی نیست تو فامیل نزدیک هم زیاد دیدم بعد عقد بهم خورده بعد دوباره دختر ازدواج کرده... من بعضیارو دیدم با وجود بچه هم ازدواج کردن...

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸
سال 1403 هستیمو اون حرفها قدیمی شده، الان متأسفانه متأسفانه بداخلاقی باعث جدایی های مختلف میشه

من دوستش نداشتم 

چون اونی ک میخاستم نبود

الان پشیمونم

میدونی خیلی به جزئیات توجه میکردم مثلا این که اولین باری ک دستم رو گرفت هیچ حسی نداشتم یا هیچوقت دلم واسه صداش یا دیدنش تنگ نمیشد فک کردم مناسب هم نیستیم

هم خوابگاهیم نامزدیش و بهم زد چون پسره رو دوسش نداشت 

بعدا عاشق شد و ازدواج کرد

همسایمون جدا شده بود متاهل بود بعدا با پسر مجرد ازدواج کرد

یکی از اشناهامون بعد ۸ سال متاهلی جدا شد با پسر مجرد ازدواج کرد

همشون ازدواج دومشون بی نهایت خوب بود

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱