2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی عزیزم بابت راهنماییت میتونم چندتا سوال دیگه بپرسم؟برای شروع باید چیکار کنم؟ من دارم برای کنکور ...

بله عزیزم حتما 

میتونید کلاس های بازیگری شرکت کنید و یا تست استعداد یابی بدید برای بازیگری 

من خودم یکی از اقوام نزدیکم کارگردان هستن و از طریق ایشون وارد تئاتر شدم 

البته استعدادش رو هم داشتم از بچگی 

دانشجو رشته سینما هم هستم 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

ی نفر از خانوادمون تو سینما هست ی چیزایی تعریف میکنه که آدم سرش سوت میکشه

ای بابا 

واسه همه اینطوریه اخه؟

مثلا نمیشه یه نفر خیلی پرتلاش و هنرمند باشه که سرش دعوا باشه؟ تا اینکه بخواد اینطوری نقش بگیره

کاربری سال1399:)
بله عزیزم حتما میتونید کلاس های بازیگری شرکت کنید و یا تست استعداد یابی بدید برای بازیگری من خودم یک ...

چقدر خوب عزیزم 

ایشالا بدرخشین 

به نظرتون دانشگاه رفتن بهتره برای این رشته یا کلاس؟

اگه کلاس ،کلاس چه استادی؟

من تهرانم هفت تیر 

خیلی دسترسیم خوبه 

آره شدنی که هست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

ای بابا واسه همه اینطوریه اخه؟مثلا نمیشه یه نفر خیلی پرتلاش و هنرمند باشه که سرش دعوا باشه؟ تا اینکه ...

متاسفانه چیزی که میگفت این بود اونجا بر اساس هننر طرف بهش بازی نمیدن بر اساس اینکه چقدر بهشون خدمات میدی بهت نقش میدن 

فقط هم واسه خانوما این مشکل هست

فکر میکنی چرا یک خانم باحجاب تو سینما ایران نداریم؟ بخاطر همین مسائل هست

چقدر خوب عزیزم ایشالا بدرخشین به نظرتون دانشگاه رفتن بهتره برای این رشته یا کلاس؟اگه کلاس ،کلاس چه ا ...

ممنونم عزیزم 

رشته بازیگری با سینما فرق میکنه 

سینما گرایش های کارگردانی و تدوین و و اینا داره 

بازیگری هم که مشخصه 

ولی در نهایت با توجه به استعدادتون پیشنهاد بازی تو فیلم میدن بهتون 

خیلی از بازیگرا رشته تحصیلیشون ربطی به شغلشون نداره 

پس کلاس های بازیگری رو بهتون پیشنهاد میکنم 

باید ببینید درحال حاضر چه بازیگری کلاس برگذار میکنه گلم 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

ای بابا واسه همه اینطوریه اخه؟مثلا نمیشه یه نفر خیلی پرتلاش و هنرمند باشه که سرش دعوا باشه؟ تا اینکه ...

چرا عزیزم میشه این همه افراد با شرف دارن تو این سینما کار میکنن که تعداد شون خیلی زیاده 

لیلا حاتمی  ترانه علیدوستی  باران کوثری   هدیه تهرانی   لیلی رشیدی    نیکی کریمی  ووووو

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
ممنونم عزیزم رشته بازیگری با سینما فرق میکنه سینما گرایش های کارگردانی و تدوین و و اینا داره بازیگری ...

ممنونم عزیزم 

شما که تو جو این فضا هستین و واقفین به شرایط، این صحبتایی که تو تاپیک شد رو تایید میکنین؟ 

من محجبم یعنی نمیتونم موفق بشم؟ حتما باید حجابو کنار بذارم؟☹