2777
2789
عنوان

شما روانشناسها را قبول دارید

132 بازدید | 26 پست

اصلا کاری میکنند برای مشکل 

هر روز یه بیماری روانی مد میشه یه روز افسردگی یه روز وسواس یه روز خودشیفتگی و طرحواره ها و ........

و برچسب میزنن به ادمها و بین مردم هم متداول میشه

خب طبیعیه آدم تو این شرایط سخت اقتصادی و اجتماعی انواع احساس را تجربه میکنه فکرش هم درگیر میشه انسانیم سنگ که نیستیم. 

اگر درگیر نمیشدیم باید شک میکردیم

چرا واقعا این بیماریا تو قدیمیا نبود. و همه هم خوب زندگی میکردن.‌ و خوشحال و راضی بودن. 

نظرتون چیه کسی بوده واقعا نتیجه گرفته باشه؟ 

تخصصی ندارم ولی روانشناسی مربوط به الان و امروز نیست. هر کسی ممکنه دچار اختلال بشه.. حتی اونی که تو کشوری زندگی میکنه که از لحاظ اقتصادی  خوبه.. 

همونجور که جسممون برای مسائلش به درمان و دکتر نیاز داره ذهن و احساساتمونم به درمان نیاز پیدا میکنه گاهی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکلات جامعه برای همه هست اما برخورد انسان ها با مشکلات متفاوته 

انسان های قدیم هم همین مشکلات شخصیتی را داشتند چه بسا بیشتر اونم به دلیل نااگاهیشون بوده

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

بله خودم روانشناسم، کی گفته قدیم ها بیماری روانی نبود، اما نمیدونستن چیه و اینکه سبک زندگی ها هم سالم بود و کمتر دچار مشکلات روحی می شدن، خواب به موقع تغذیه ی مناسب، درگیزی فکری کمتر نبودن فضای مجازی... باعث می شد نسل قبلی سالم تر باشن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
بله خودم روانشناسم، کی گفته قدیم ها بیماری روانی نبود، اما نمیدونستن چیه و اینکه سبک زندگی ها هم سال ...

عزیزم منم همینو میگم. میگم فرد تو این شرایط اگر بی عقل باشه هیچیو نفهمه فکر هم نمیکنه 

آدم عاقل و سالم تو این شرایط طبیعیه ذهنش درگیر میشه 

بعد روانشناس سریع میگه وسواسه. خب طرف درگیره تا حل تشه طبیعیه به مشکل فکر میکنه. خصوصا ادمهای مسئولیت پذیر که بیخیال نیستن با چالشهای زندگی درگیر میشن

این مهمه چرا باید وابستع کسی باشم ک منو عین کالا میبینه /:

خب چون احساس که درگیر میشه منطقت کم میشه.

گذر زمان. یه مدت هزش فاصله بگیر. مثل اعتیاد میمونه که باید ترک بشه.

چقد درست میگی 🙃من یع این رنج اعتیاد پیدا میکنم

بل احترام به جامعه روانشناسی همینا ببری پیش روانشناس بگی 

میگه طرحواره رهاشدگی داری 😅

و کاری میکنن فکر کنی دیوانه ای 

در صورتی که خود همون روانشناس هم اگر یه مدت با کسی باشه بففهمه مناسب نیست دقیقا همین رنج را میکشه 

بل احترام به جامعه روانشناسی همینا ببری پیش روانشناس بگی میگه طرحواره رهاشدگی داری 😅و کاری میکنن فک ...

ولی من دارمش 🤣🤣

راستش من واقعا مشکل دارم 

درستع یبار باشع 

ولی دلیلش ک جذب این رابطع شدم 

اگه خلش نکنم ممکنع این چرخه تکرار یشه 

خیلی سر به هوام ساده وبی سیاست فکز میکنک میشع به همه اعتماد کزد 

روانشناس داریم تا روانشناس 

روانشناس هست در دانشگاه معتبر و عالی و تخصصشو گرفته فقط هم طرحواره طرحواره نمیکنه چ راه حل عالی و علمی داره 

روانشناس هم داریم مبتلا به هزارگونه بیماری روانی😂

من خودم کارآموزی پیش روانشناس کار میکنم چون رشتمم روانشناسیه فوق العاده باسواده و فقط نمیشینه بگه تو مشکل داری بلکه خیلی درمان هم کرده