2777
2789
عنوان

باشگاهی ها بیان

74 بازدید | 13 پست

۴ ساله باشگاه میرم با ۳ نفر از قدیمی ها هستیم که کارگروهی کاردیو ورزش میکنیم .یکی از بچه‌ها قدیمی میگه تو همش پوکر فیس هستی چهره ات خنثی است .منم به شدت میترسم با کسی ارتباط بگیرم .دست خودم نیست از طرفی از حرفش ناراحت میشم انگار ی جور شخصیت من این هست با همه همینطوره. نمیشه کلاسم رو عوض کنم ولی چطور بهش بگم که دوباره های ازم انتقاد نکنه.هر کلاسی برم خلاصه ی نخودی پیدا میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب راست میگه اینهمه مدت هستی واا بده یک ذره من بودم الان با ۴۵ نفر دوست میشدم

آخه ازشون خودمم نمیاد مجبورم تحمل کنم .یکیشون از هیکل همه بد میگه از هیکل خودش متنفره حس خوبی بهم نمیده .

آخه ازشون خودمم نمیاد مجبورم تحمل کنم .یکیشون از هیکل همه بد میگه از هیکل خودش متنفره حس خوبی بهم نم ...

اولا که خوشم نمیاد یعنی چی دقیقا میخوای چیکار کنن برات. دوما بد بگن یاد بگیر دوتا سنگ به هم بخوره تق صدا میده. یا بخند رد شو یا بحث عوض کن یا بگو آدم بی عیب نیست. یه چیزی بگو والا تو جمع امثال تو بدتر اعصاب آدم خورد میشه خب دوست نداری برو خونه تنها ورزش کن

کاش منم میگفتم بیخیال ولی من پشینون میشممیگم با بچه ها نگو نخند پرو میشنولی بی فایدس

باور کن الان پام گچه نتونستم باشگاه برم همه عزا گرفتن مشکل هم داریم والا خوش نیستیم ولی تو جمع بودن خیلی خوبه چهار تاکلمه آدم حرف میزنه