2777
2789

پسر برای ازدواج نیازی ب اجازه پدر مادر نداره میخواستت میبرد محضر عقدتت میکرد دیدم همچین چیزایی ک میگم گول اشک تمساح نخور 

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
چند سال اختلاف سنی دارید از نظر خونوادگی و فرهنگی...تو ی سطحین؟

۳ سال گلم 

از همه نظر هم سطح حتی طرز فکر خونواده ها نوع رفتارمون باهم کلماتی ک به کار میبرن طرز زندگی اصلا همه چی کپی هم 

و اینکه من ازش ممطعن شدم و این موضوعو نمیدونستم ک ازم کوچیکه اون ازم پنهون کرد که من از پیشش نرم 

و هرکی میبینتش میگه ۳۰ سالت هست چون اون صورتش شکست خورده و برعکس من کلااا بچه ام

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون هنوز مرد نشده

گریه چیه مگه بچه بازیه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پسر برای ازدواج نیازی ب اجازه پدر مادر نداره میخواستت میبرد محضر عقدتت میکرد دیدم همچین چیزایی ک میگ ...

اخه ادم فرق حس واقعی و الکی رو میفهمه و بخدا من ادمی نیستم ک خودمو گول بزنم ما بدون خونواده هیچ کاری انجام نیمدیم اخه

نمیدونم ولی مطمئنم اگر پسری دختریو بخواد حتی تنها هم خاستگاری میره

اره خب اون‌ک اره هعی خدایا منم بهش میگم ک هنوز راه هایب هست ک نرفتی باید امتحان کنی همشو

ببین بزار بزرگ‌تر بشه حداقل ۲۵ برسه 

و دوم اینکه پسری ک بخوادت با خانواده حرف میزنه اوناهم درک میکنن انتخاب پسرشونه

تو ک آسیبی نزدی سن و سال عددی بیش نیس بالاخره کوتاه میان

بخاطر دوری و دلتنگی

اینامظلوم نماییه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
رابطه تون تا کجا پیش رفت منظورم اینه چند سال با همید

۲ سال 

همه چی کاملا اوکی صدمون برای هم بود جوری ک الان نمیتونیم کسیو جای هم بیاریم میگه ن میخام و ن میتونم کسیو بیارم تویی ک همه روزای سختم باهام بودی 

۳ سال گلم از همه نظر هم سطح حتی طرز فکر خونواده ها نوع رفتارمون باهم کلماتی ک به کار میبرن طرز زندگی ...

امیدوارم هر خیری که براتون هست رقم بخوره

به هر حال اگه به شما تمایل و علاقه داره باید نهایت تلاشش بکنه چون شما هم نمی تونی بلاتکلیف بمونی تو رابطه

اکثرا خونواده ها تفکر قدیمی دارند فکر می کنند حتما خانم باید چند سالی کوچیکتر باشه در صورتی که امید به زندگی و شاداب بودن تو خانما امروزه به نسبت آقایون بیشتره

شما هم تفاوت سنی فاحشی ندارید قابل قبوله

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اینامظلوم نماییه

منم دارم دوری میکنم ینی کلا بلاکش کردم ولی وقتی هق میزد جلوم لاغر شده اصن دنیا رو سرم خراب شد 

امیدوارم هر خیری که براتون هست رقم بخورهبه هر حال اگه به شما تمایل و علاقه داره باید نهایت تلاشش بکن ...

دقیقاا همینطوره و کلا هرکس مارو دید باهم میگف تو متولد ۸۰ ی عشقتم کم کم ۲۸ هست