2777
2789
عنوان

طبیعی یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 25 پست
تجربه دوتاشو داشتم قطعا سزارین خیلی بهتره بدون پمپ درد خیلی راحت شب بلند شدم و راه رفتم دردت با شیا ...

شما که تجربه داشتین من بعد عمل میتونم کارهای شخصی خودمو بچه رو انجام بدم ؟

تجربه دوتاشو داشتم قطعا سزارین خیلی بهتره بدون پمپ درد خیلی راحت شب بلند شدم و راه رفتم دردت با شیا ...

وای پ برا من هر بار ک سز شدم شکممو فشار دادن خیلی درد داشت حتی بچم ک شیر میدادم پاش میخورد ب شکمم درد داشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای پ برا من هر بار ک سز شدم شکممو فشار دادن خیلی درد داشت حتی بچم ک شیر میدادم پاش میخورد ب شکمم در ...

خب مطمعنن دکتر با دکتر فرق داره دکتر من بعد از بخیه زدن شکمم فشار دارد اصلا نفهمیدم

خب مطمعنن دکتر با دکتر فرق داره دکتر من بعد از بخیه زدن شکمم فشار دارد اصلا نفهمیدم

شما چه بیمارستانی بودین با کدوم دکتر ؟ 

بعد نظرتون دولتی یا خصوصی

شما که تجربه داشتین من بعد عمل میتونم کارهای شخصی خودمو بچه رو انجام بدم ؟

عزیزم بستگی به خودت داره خب چه طبیعی چه سز باید چن روز استراحت داشته باشی که روبه راه شی من بعد از ده روز تمام کارای بچمو خودم انحام دادم یعنی تنها شدم دیگه قبل اون استراحت میکردم و به خودم رسیدگی میکردم که زودتر سر پا شم

عزیزم شما با متخصصت حرف بزن ببین برای کدوم آماده تری

هرکی از یجور زایمان راضی بوده

یسریا از طبیعی ناراضی یسرریا هم راضی هستن یا بزعکس برای سزارین هم همینطوره

ولی خب استرس نداشته باش عزیزم از خدا میخوام‌زایمان راحتی داشته باشی💞 به قشنگیش فکرکن که بعدش یه نی نی کوچولو قشنگ میذارن بغلت😍

درضمن سزارین فکرکنم کیسه آبت نباید پاره شده باشه

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
عزیزم شما با متخصصت حرف بزن ببین برای کدوم آماده تریهرکی از یجور زایمان راضی بودهیسریا از طبیعی نارا ...

ممنونم از دعای قشنگتون💚💚💚 

دکتر من موافق طبیعی نیست ترسوندتم 

من فقط از درد وحشتناکی که میگن داره خیلی میترسم یبار هم سقط داشتم مرگ به چشم دیدم 

ممنونم از دعای قشنگتون💚💚💚 دکتر من موافق طبیعی نیست ترسوندتم من فقط از درد وحشتناکی که میگن داره خ ...

سلامت باشی💞💞💞

پس همون سزارین بهترین گزینه ست

چون طبیعی موقع زایمان فشارت و ضربان قلب واینا رو چک میکنن استرس بنظرم حین زایمان طبیعی خوب نیست

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست