2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داداش منم اینطوریه میره سر کار میاد توو خونه دست به سیاه و سفید نمیزنه. حتی توو سفر هم بجز فرمون ماش ...

خودمون رو هر درجا دو نصف کنیم 

گلوت رو پاره کنی 

مرد هیچ وقت عوض نمیشه 

آدم ها عوض نمیشه من نه ساله تحمل می کنم زبونم کنده شده از بس گفتم یک ثانیه یادش نمی مونه چی گفتم

معجزه شکر گزاری...

نامرد پس دنده ماشینو کی لمس میکنه 🤨

ای وای

درست میگی. دنده رو یادم رفت 

کار داداشم سخت شد پس 🤣

چند روز داشتم به برادرزاده م میگفتم بابات باید فلان کار رو برام بکنه میگفت بابام که بلد نیست. فقط رانندگی بلده 

چون زن داداشم هرکاری بهش میگه، میگه بلد نیستم 

اگه جمع نکنی. بعد چند روز که همچی بهم ریخته میشه و یسری وسایلش گم میشه. خودش مرتب میکنه

جمع میکنم افتادم ونبالش هرچی میریزه جمع میکنم

ولی دیگه خسته شدم

لایک نکن خواهر منننن  
جمع میکنم افتادم ونبالش هرچی میریزه جمع میکنمولی دیگه خسته شدم

خب میگم نکن عزیزم. چرا دارید اخلاقشو بدتر میکنید؟ هرچی ریخت و پاش کرد بگو کمرم درد میکنه خودت جمعش کن. اگه نکرد بزار همون وسط بمونه تا خونه بهم بریزه خودش کلافه شه

هماهنگیم پریشب شام ندادیم بهش ولی باز ادب نشد

با یه شب که فایده نداره جفتتون اعتصاب کنید ، دم به دقیقه شاکی باشید  بابت بی نظمیش  جمع نکنید یا وقتی یک چیزیو میریزه  وادارش کنید در جا تمیز کنه و مرتب کنه 

البته هیچ وقت آدم با نظمی نمیشه فقط این مدت بیشتر مراعات میکنه

خودمون رو هر درجا دو نصف کنیم گلوت رو پاره کنی مرد هیچ وقت عوض نمیشه آدم ها عوض نمیشه من نه ساله تحم ...

شوهر من برعکسه 

بهش بگم کوه رو جابجا کن جابجا میکنه. اما تا نگم پاش روی مار باشه بر نمیداره 

ی وقتایی خسته میشم اما باز بهتر از مردی هست که کار نمیکنه 

الان یک ساله ابگرمکن خونه صدا تراکتور میده، فن دستشویی رو روشن میکنی انگار تریلی روشن شده منتهی تا با صدای بلند و داد نگم فکری به حالش نمیکنه

توو خونه خیلی کمک حالمه اما کاملا کنترل پذیره و باید بهش بگی مدام چیکار کن چیکار نکن 

شوهر من برعکسه بهش بگم کوه رو جابجا کن جابجا میکنه. اما تا نگم پاش روی مار باشه بر نمیداره ی وقتایی ...

باز خوبه 

شوهر من از یه بچه هشت ساله بذاره

میاد از بیرون فقط لباس و شلوارش 

تمام خونه پهن است رو زمین 

حتی بردارم شلوارش بندازم تو حیاط

دو ساعت بعد میبینی از قبل بدترم شده

معجزه شکر گزاری...

باز خوبه شوهر من از یه بچه هشت ساله بذارهمیاد از بیرون فقط لباس و شلوارش تمام خونه پهن است رو زمین ح ...

عین داداش منه 

خدا رو شکر شوهرم اینطوری نیست 

منظمه

اما تا دلت بخواد داداشم شلخته س کاملا درک میکنم چی میگی 

خب میگم نکن عزیزم. چرا دارید اخلاقشو بدتر میکنید؟ هرچی ریخت و پاش کرد بگو کمرم درد میکنه خودت جمعش ک ...

منم همین کارو کنم با شوهرم خوشحال میشه تمام وسایل بریزه تو خونه می‌ره وسط شون می خوابه میگه همه چی کنارمه راحت شدم خوشحاله هرچی ریخت و پاش خوشحال تر

معجزه شکر گزاری...