2777
2789

سزارین شدم به خواست خودم

بهترین تجربه ی زندگیم بود

بدون درد ترو تمیز و خیلی شیک و مجلسی با آرایش رفتم اتاق عمل خیلی تروتمیز اومدم بیرون

درد هم هست ولی با مسکن کنترل میشه

کی دیگه طبیعی زایمان میکنه مگه عصر حجره

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سزارین شدم به خواست خودمبهترین تجربه ی زندگیم بودبدون درد ترو تمیز و خیلی شیک و مجلسی با آرایش رفتم ...

میدونم هزینش برا شما چند شد اینجا ۳۵میشه و الان نمیتونم جورکنم

وکیلم...❤️

وای درد تاحد مرگ وحشتناک اما بعد اینکه بچه دنیامیاددیگه انقداروم میشی فقط میخوای بخوابی دردی حس نمیکنی شکمت هم تمیز میشه از کیست و اینا

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده
عزیزم بچه اولته؟من پلی کیستیک بودم الانم لکه بینی دارم یکم نگرانم

نه دوم منم پلی کیست بودم هفته پیش لک بینی داشتم رفتم سونو کیست داشتم چون دارو مصرف کردم کیست شده گفت دوهفته دیگه بیا برای قلب 

میدونم هزینش برا شما چند شد اینجا ۳۵میشه و الان نمیتونم جورکنم

واقعا ارزششو داره هرچی بدی

من چندماه پیش یه سکه تمام ۴۰ تومن بود اونموقع

میگن هیکل خراب میشه

دروغ میگن من هیکلم برگشته به زمان قبل بارداریم اصلا شکم ندارم

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
سزارین شدم به خواست خودمبهترین تجربه ی زندگیم بودبدون درد ترو تمیز و خیلی شیک و مجلسی با آرایش رفتم ...

چه ربطی به عصر داره🫤 برای سلامتی خودت وبچه است 

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده
متولد ۸۳هستی؟

آره