2777
2789

پارسال این موقع که کنکوری بودم فکر میکردم اگه دانشگاه قبول بشم حالم خوب میشه الان یک سال گذشته همون رشته ای رو میخونم که آرزوشو داشتم اما اون حس‌های لعنتی از بین نرفت ،‌ هنوزم یه آدم بی انگیزه و بی هدفم ،شدیدا احساس تنهایی میکنم و اعتماد به نفسم ضعیفه خودمو جلوی عالم و آدم کوچیک میکنم درسم نمیخونم.

دور از چشم خانواده دکتر رفتم و گفت افسردگی و وسواس داری  برام دارو نوشته اما میترسم بخورم ، انگاری مغزم دست خودم نیست یه آدم پوچ و بیمارم شما تجربه ای دارین ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دور از چشم خانواده؟

گناه که نکردی من نمیدونم کی قراره مردم ما بفهمن کسیکه افسردگی یا بیماری های روانی داره مثه یکیه ک سرماخورده چرا باید پنهونش کنی یا خجالت بکشی؟ 

قرصاتو بخور خانوادتم در جریان بزار جلسات مشاورتم ادامه بده از الان گفته باشم به همین سادگیام خوب نمیشی یکی دو سال حداکثر طول میکشه تا خوبه خوب شی

کاربری دست دونفره دوستان😊🙏🏻

دور از چشم خانواده؟گناه که نکردی من نمیدونم کی قراره مردم ما بفهمن کسیکه افسردگی یا بیماری های روانی ...

نمیتونم بگم نمیتونم ، من تاحالا یه بار توی زندگیم با مامان و بابام درباره مشکلاتم حرف نزدم مایی که فقط سال به سال اونم سر سفره عید هم دیگه رو به زور بغل میکنیم چطور میتونیم بهم کمک کنیم 

نمیتونم بگم نمیتونم ، من تاحالا یه بار توی زندگیم با مامان و بابام درباره مشکلاتم حرف نزدم مایی که ف ...

اونا قرار نیست کمکت کنن اصل خودتی و دکتر و دارو هات که مصرفو شروع کنی و تحت نظرش باشی وگرنه اگه بهت بیشتر صدمه میزنن و عامل این حالت شدن دور باشی بهتره

وضعیت مالیت چطوره 

کاربری دست دونفره دوستان😊🙏🏻