2777
2789

اینایی ک تو باشگاه هستن نمیدونم ورزش کردن اینطوری شده یا کلا ژنتیکی هستن کمر باریک شکم تخت بچه هم دارن ولی باسنشون برجسته اس پهن نیست یا چربی گرد

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

امید داشته باشم با باشگاه حجم بگیرم ؟ رژیم خوراکی داده ولی خودم دلم میخواد پروتئین بخرم شاید بهتر باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امید داشته باشم با باشگاه حجم بگیرم ؟ رژیم خوراکی داده ولی خودم دلم میخواد پروتئین بخرم شاید بهتر با ...

اگه زنش و. داشته باشی آره ،تو سه ماه اول نمیتونی مکمل بخوری

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
اگه زنش و. داشته باشی آره ،تو سه ماه اول نمیتونی مکمل بخوری

ژنش

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
ژنتیکه من لاغرم ولی اون قسمت برجسته اس با باشگاه ولی بهتر میشی

واسه من ۱۰۵/۱۰۶ هست اما حجم نداره پهن انگار صاف شده

پروتئین هم عوارض داره؟

اونایی که تو ایرانه بله ،، مگه اینکه از ترکیه یا دبی بگیری ،معمولا اونایی که فامیل دارن اونورا از اونجا میگیرن

منم این طوریم لاغرم ولی باسنم برجسته شده با ورزش و پروتئین و مکمل ۶ ساله بدنسازی انجام میدم البته قب ...

من تازه ی ماهه شروع کردم غیر از پروتئین دیگه چیا مصرف کردین؟ من یکم حجم هم بگیره راضی ام

همون دیگه ژنتیکه مال بعضیا برجسته است

اره یکی ۱۰۶ ولی خیلی باسنش بزرگ من انگار هیچی ندارم نمیدونم لگنم بزرگ ولی عضله ندارم

اره یکی ۱۰۶ ولی خیلی باسنش بزرگ من انگار هیچی ندارم نمیدونم لگنم بزرگ ولی عضله ندارم

به دور باسن نیست به فرمش هست 

مثلا ممکنه یکی دور باسنش ۹۵ باشه ولی گرد و پر باشه 

یکی هم باسنش ۱۰۸ باشه ولی انگار کتاب 

ولی کلا با ورزش بهتر میشه حتما برید 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اونایی که تو ایرانه بله ،، مگه اینکه از ترکیه یا دبی بگیری ،معمولا اونایی که فامیل دارن اونورا از او ...

اهان آشنامون دبی هست میگم بیاره واسم