2777
2789
عنوان

حامله ام خواهرشوهر همش میگه پهن شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 23 پست

شاید از نظر خودش شوخی میکنه باهاتون ، دیدی بعضیا وقتی با یکی که صمیمی هستن باهاش حرف میزنن میبینی ممکنه فحش هم بدن ، شاید اونم همین مدلیه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید از نظر خودش شوخی میکنه باهاتون ، دیدی بعضیا وقتی با یکی که صمیمی هستن باهاش حرف میزنن میبینی مم ...

من باهاش صمیمی نیستم،این همش میخاد بگه ما خوبیم توبدی،کلا هرحرفی بزنم زود جبهه میگیره

خب پهن شدن 

پف کردن صورت حتی چند برابر شدن دماغ. و بعد تر از زایمان باقی موندن شیکم و پهلو و... اینا همه روند طبیعی زدگی شما به عنوان یک مادر هست نمیدونم چرا باید مسخره دیده بشه  ولی پهن شدن در بارداری به حدی طبیعی که یک آدم دست داشته باشه  مثلا فکر کن یکی شمار مسخره کنه چون دست دارین 😐😑 خب این اصلا معنی نداره سعی کنین این اتفاق بپذیرید که شما چاق شدین و انشالله خواهر شوهر شمام این روند طبیعی زندگی در آینده وقتی خودشون نینی دار شدن درک میکنن.      البته گاهی تعقییر  مامان ها خیلی برای اطرافیان جالب و عجیب ممکن هی تکرارش کنن یا به روی شما بیارن 

از این آدمای بیخود (البت ببخشید) همه جا هستند فقط بگو طبیعیه چیزی نیست خودتم اصلا برات مهم نباشه.منم باردارم خواهر شوهرم زنگ میزد میگفت چی شد هنوز حالت بد نشده همش دنبال این بود ببینه کی حالم بد میشه