2777
2789

عقدیم 

دیدم بعد رفتم تو قیافه...  اونم هی قسم ک نگا نمیکنم ک خودشون میان اکسپلور و اصلا نمیرم اینستا و فلان 

خلاصه کلییی نازمو کشید و باهاش راه اومدم 

رفتیم خونه باز دلم اروم نگرف گفتم 

گیر داد ک تو بهم اعتماد نداری و فلان 

اینستاشم گفتم بپاکه 

الانم ناراحته ک بهش اعتماد ندارم و اعتمادم نسبت بهش از دست رفته.... 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا اکسپلور طبق چیزایی که ادم بیشتر می بینه چیده میشه الگوریتمش

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

ببین بذار یه چیزی بگم 

اگه میتونی کنار بیای ادامه بده اگه نه طلاق بگیر 

اون بچه دو ساله نیست بهش بگی اینستاتو پاک کن 

شاید الان باهات کنار بیاد ولی مطمئن باش بعد از مدتی هم پنهانی می‌ره میبینه هم وقتی رفتی تو قیافه محل بهت نمی‌ده هم وقتی گفتی چرا نگاه میکنی خیلی راحت میگه به تو چه 

پس لطفاً بچه بازی رو بذار کنار 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
اگه این اینستا نبود نصف مشکلات زن و شوهرا هم نبود

یه لوله کش برامون اومد بود به شوهرم گفته والا من بیست ساله روز زن،برا زنم هیچی نگرفتم امسال اینستا رو دیده گیرداده که طلا بخر برام 🤣🤣🤣🤣اونیکه اینستارو ساخته فحش میداد